SHRNUTÍ LISTOPADU, PROSINCE, LEDNA A ÚNORA

by - března 02, 2020




 Krásný dobrý den,

  hned na začátku začnu asi takový menším oznámením, nad kterým přemýšlím už delší dobu, a to je, že bych ráda trochu pozměnila moji původní pravidelnost v článcích. Jak možná víte, mám naplánováno, že každý pátek mám vydat nový článek s tím, že vždy ten první v měsíci bude rozhovor. Bohužel se mi to už tak dobré dva/tři měsíce nedaří. Není to z toho důvodu, že by mě nebavilo psát, to miluji, miluji i můj blog a fakt se mu každý den věnuji, jenomže na tom, aby články pravidelně vycházely nezáleží jenom to, jestli mě to baví.

 Velký vliv na to mají právě ty rozhovory. A to proto, že ne na každý měsíc mám vhodného kandidáta, který podle mě opravdu něco přináší, abych s ním mohla udělat rozhovor. Pak také záleží, jestli s tím ten člověk, společnost vůbec souhlasí a zda plní termíny. To se mi teď bohužel nestalo. Už od prosince mám domluvený jistý rozhovor, který měl vyjít původně v lednu, jenomže to je spousta věcí nestihlo. Pak tedy v únoru. Bohužel mi stále neodpověděli na zaslané otázky do rozhovoru. Samozřejmě chápu, že toho mají moc a proto se to snažím přejít s nadhledem, bohužel asi před týdnem mi slíbili, že to co nejdříve odbaví a stále mi nic nepřišlo... Obávám se tedy, že ani tento pátek rozhovor nevyjde.

 Dalším velkým důvodem je samozřejmě také škola a praxe, kterým musím věnovat většinu svého času.

 Proto jsem se rozhodla, že ve článcích trochu zvolním, pokusím se, aby vycházely v pravidelném režimu, ale nebudu bláznit, pokud se něco nebude stíhat. Věřím, že to pochopíte. I tak bych chtěla vydat minimálně dva články za měsíc. Můj problém je v tom, že mám články naplánované, ale jakmile se něco zbortí, přestanu stíhat, a tím pádem nedodržuji ani svůj původní plán. Navíc mi trhali osmičku, takže jsem byla indisponována a nemohla se soustředit ani na psaní, natož pak na nafocení fotek k článku o plánování. Pokud se mi to ale zítra povede, ráda bych je konečně vyfotila a v pátek článek vydala ( rozhovor, jak už jsem zmínila, pravděpodobně nevyjde)

 Teď už ale přímo k věci.

 Zjistila jsem, že naposledy jsem dělala shrnutí měsíce v říjnu, a tak mám tedy co dohánět. Pokud mě ale sledujete na sociálních sítích, nebo jenom čtete můj blog, některé věci a fotky jste už mohli vidět.

 Když jsem se koukala do galerie, abych zjistila, co se vlastně za tyto měsíce událo, zjistila jsem, že toho zase tak moc není.

 Budu tady sdělovat asi jenom ty zásadnější informace, protože jak už jsem řekla, o spoustě věcí jste se už mohli dozvědět odjinud.

 V listopadu jsme koupili lístky na HARRYHO STYLESE. Mám ho ráda už od One Direction, a když jsem se dozvěděla, že bude v Praze v týden mých narozenin, strašně jsem si tam přála jít. Původně se mnou měla jít ještě sestřenka, ale pak tam byly nějaké neshody ohledně míst, takže jdu nakonec sama...


 V Mladé Boleslavi jsem pak navštívila "meet and greet" s Domi Novak, která tam přijela se svým skicákem (pokud ji někdo sledujete, budete vědět). Já sice nekreslím, ale chtěla jsem ho koupit jako dárek, a povedlo se.


 V prosinci jsem si konečně po pár (asi dvou) měsících předělala pokoj na můj absolutně vysněný a vyšperkovaný pokoj. Hodím vám sem pár foteček, ale chystám na to celý spešl článek, tak se těšte!!!


 Dva dny před Vánoci jsme se byli podívat v Praze na vánoční strom a navštívili to velké hračkářství.


 A pak přišli Vánoce, moje oblíbená část roku. Taky to tak milujete?


 V lednu, hned první týdnu školy, jsme vyrazili do Bedřichova na lyžák a zažili super týden. I když to nejdřív vypadalo, že to bude lyžák bez sněhu. A naprosto jsem si tam zamilovala běžky,. Ze základky jsem je nesnášela, ale tady mi kupodivu šly, a tak si budu jedny pořizovat i domů.



 V místnosti, kam chodím hrát na klavír (starší část domu) jsem si udělala takovou soukromou posilovnu, jelikož teď s tím novým pokojem už se sem nevejdu. A je to super!!!

 Taky jsem si, jak možná podle mého instagramu víte, vyrazila na menší trip do Amsterdamu a Haagu. Mám z toho samostatný článek, najdete ho ZDE!

Moje oblíbená fotka z Amsterdamu

 Poslední důležitá věc, co se mi přihodila v lednu je, že jsem změnila náhledový obrázek u svého podcastu. Ten starý mi přišel strašně zmatečný, a tak jsem si jednoho dne udělala takový menší photoshoot a bylo to...



 Hned na začátku února jsem se konečně rozhoupala a objednala si své první gellaky. Teď, když to píši, už je mám podruhé a jsem s nimi naprosto spokojená.




 A poslední věc, co bych asi zmínila je trhání zubu. Už delší dobu mě trápily osmičky, a tak jsem se rozhodla s jednou skoncovat. Byla jsem tím odsouzená k prodlouženému víkendu v posteli a k maratonu filmů... Až na tu bolest si vlastně nemůžu stěžovat....

 A jak jste poslední měsíce trávili vy?

Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...