MOJE VIZE DO ROKU 2020!

by - ledna 03, 2020



 Krásný dobrý večer (nebo den, záleží na tom, kdy to čtete),

    tento typ článku jsem dělala i minulý rok, tentokrát jsem se ale rozhodla to pojmout trošičku jinak. Strašně se mi líbí, jak všichni dávají na sociální sítě obrázky svých Vision board. Pokud nevíte, co to je, tak vám to upřesním. Je to taková koláž, kterou si sestavujete z různých fotek nebo slov, a určujete tím tak své sny a cíle do následujícího roku.

 Minulý rok jsem si svoji Vision board pouze kreslila, do diáře, letos jsem se ale rozhodla, že bych ji mohla zkusit vytvořit na počítači, jelikož miluji dělání coverům k mým videím na youtube. Nakonec jsem tedy něco sesmolila, doufám, že se vám to bude líbit.

 A abych vám upřesnila, co všechno tam vlastně můžete najít.

 Mám tam obrátek Harryho Stylese, jelikož v květnu jdu na jeho koncert do Prahy a nemohla jsem ho v žádném případě z mé tabule vynechat.

 Hned pod ním je obrázek Harryho a Meghan, jelikož letos bych si chtěla splnit jeden z mých největších snů, a konečně je potkat. (Víte jak to myslím, sice ne osobně, ale chtěla bych je aspoň zahlédnout při nějaké akci, kterou letos budou pořádat. V Anglii letos strávím poměrně dost času, a tak bych chtěla tohoto snu dosáhnout.)

 Najdete tam také obrázek kytary, který čistě jednoduše značí mou lásku k hudbě. (Klavír se mi tam už bohužel nevešel.)

 Jedna z mých oblíbených fotek z Bornemouthu tam nemohla chybět, značí to, že se tam v létě zase vrátím.

 Tower Bridge jako láska k Londýnu.

 Mikrofon, který označuje moje podcasty.

 Název blogu složí k stálému rozvíjení mé tvůrčí osobnosti.

 A nakonec dva lidé, kteří se drží za ruce, kteří si vyjadřují svou lásku. Kdoví, možná se mi v tomto roce poštěstí a konečně někoho potkám, nebo taky ne. To už nechám osudu.

 Volant, jelikož mi bude tento rok osmnáct, a tak za pár měsíců budu dělat autoškolu. (Kolem dubna a května nevycházejte na ulici 😂😂)

 A znak Bloggersre, protože věřím, že letos se to povede, a budu přijmuta do jejich týmu 😅.

 A jak vypadá vaše Vision board?

 Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...