PRVNÍ TÝDEN V BOURNEMOUTHU

by - srpna 09, 2019



Krásný dobrý den všem,

 dneska bych vám chtěl popsat mj první týden v Bournemouthu na jazykovém pobytu u hostitelské rodiny. Začala bych tedy nedělí a postupovala až do čtvrtka.


NEDĚLE 4. 8. 2019
Abych se přiznala, v neděli v jedenáct dopoledne jsem měla odjíždět na letiště, a já ještě v osm ráno balila kufr.... Ehm, ehm... typická já. Taky to tak podle toho vypadá, protože nemám spoustu věcí samozřejmě. 😂 

Nakonec jsem ale všechno stihla, na letiště jsme dorazili včas, odbavování proběhlo v pořádku. Jediný, co si mi moc nepovedlo, bylo vzlétán, protože jsem vážně moc potřebovala na záchod. Jo... bohužel. Ale nechápu, jak se to mohlo stát, protože jsem byla na záchodě těsně před vzletem... No nevím. Ale přežila jsem to. 



                     


Na letišti v Anglii jsem se pak akorát prokázala a taxi mě odvezl k hostitelské rodině. Musím přiznat, že jsem se jich celkem bála, ale jsou skvělí! A strašně milí. A moje spolubydlící také. Mám tady jednu z Itálie a jednu z Německa. 

PONDĚLÍ 5. 8. 2019
V pondělí byl první den školy, takže jsem okolo toho byla hodně nervozní. Měli jsme tam přijít na osmou, takže jsem tam přišli asi ve tři čtvrtě a pak jsem psali test. Po testu byla skoro hodinová pauza, kterou jsme strávily s holkama na pláži a pak se vrátily zpátky do školy, kde nám přiřadili třídy. 

                      
                     
                     

ÚTERÝ 6. 8. 2019
V úterý se nic moc nového nedělo. byly jme ve škole a ve městě. Ale večer jsme se rozhodli jít se školou na bouling. Musím říct, že zatím nejlepší zážitek. Bowling jsem hrála poprvé, ale musím se pochválit, protože jsem byla pokaždé druhá a docela mi to šlo. 


                               

    

A také jsme tam poznaly nové lidi, se kterýma jsme pak strávily večer na pláži a jenom jsme mluvili a mluvili. 

STŘEDA 7. 8. 2019
Středa byla taková klidná. Byly jsme ve škole, a pak jsme jen seděly v parku a relaxovaly. Doma hrály nějaké německé karty, něco jako žolíky. Byl to příjemný oddychový den. 

                       


ČTVRTEK 8. 8. 2019
A nakonec dnešek. Nebo spíš včerejšek. Kromě školy jsem byla v drogerii, protože jsem si doma zapomněla pinzetu , což není moc dobrý, když tady mám strávit 14 dní... A pak jsme šli s Martinou do Primarku koupit nějaký maličkosti. A nakonec rovnou domů. 

Byly jsme hodně unavený ze školy , angličtiny a všeho ostatního, takže jsme si daly pauzu, já se koukla na konec The 100, a pak jsme koukaly všichni společně na Ladíme! první díl!




                      


                     
                       

Tak jo, to by bylo asi vše za tento týden. Zítra nás čeká test a také se chystáme na ohňostroj, který je tady každý pátek. 

Doufám tedy, že jste si článek užili, líbili se vám fotky a že mi možná napíšete, jestli jste byli někdy na takovémto jazykovém pobytě v zahraničí. 

Xoxo Clara

You May Also Like

2 komentářů

  1. Ahoj Kláro, na takovém pobytu jsem nikdy nebyla, chce to velkou odvahu! Užívej si to tam!

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...