20+1 věcí o mně

by - dubna 21, 2019



Tak jo, už dlouho jsem přemýšlela, jestli mám tento článek napsat. Říkala jsem si, jestli to není moc ohraný článek, ale pak mě napadlo, že je to taková oddechovka, a že se o mě dozvíte třeba věci, které jste nevěděli. Nebudu to tady moc dlouho okecávat, tudíž se na to můžeme rovnou vrhnout.

1. MILUJI SERIÁLY. Jsem jimi přímo posedlá. To ale většina z vás již ví, pokud jste četli moje články na top seriály. Mimochodem za pár týdnů přibude další článek o nich. Moje nejoblíbenější jsou samozřejmě Pretty little liars, které jsem teď nedávno dokoukala po druhé, pak The 100, kde čekám na 6. sérii, a v momentální době koukám na Glee, což je také moc super.

2. HODNĚ ČTU. Dokonce tak, že jsem si založila speciální instagram, kde dávám tipy na knížky. Tak na něj určitě mrkněte. Najdete ho zde. Teď momentálně čtu knihu Hana.

3. MILUJI VŠE CO JE ROMANTICKÉ. Tohle se docela pojí s těmi knihami. Miluji romány, všechny milostné zápletky atd. Asi chápete.




4. NEMÁM RÁDA LIDI CO NĚKOHO ODSUZUJÍ. Ať už je to kvůli barvě pleti, kvůli jejich orientaci, nebo prostě jednoduše kvůli něčemu, co se jim nevydařilo. Proboha, vždyť jsme přeci všichni lidé, proč máme pořád tendenci někoho odsuzovat a povyšovat se nad ním?

5. HODNĚ PÍŠI. Věc, která je asi samozřejmá, když teď právě čtete můj článek, ale i tak bych to ráda zmínila. Myslím totiž, že psaní je nejlepší způsob, kromě zpěvu, jak vyjádřit svoje pocity jinak něž mluvou, což víte, mě tak dobře nejde.

6. MILUJI BĚH. Jo, byly doby, kdy jsem ho nesnášela, ale jakmile jsem začala běhat pravidelně, naprosto jsem se do něho zamilovala. Člověk dělá něco pro sebe, a zároveň si u toho vyčistí hlavu na čerstvém vzduchu, nebo naopak má spoustu času přemýšlet.

7. ZBOŽŇUJI LONDÝN. Zbožňuji, zbožňuji, zbožňuji. Jednoduše moje nejoblíbenější město. Ani vám tady nebudu složitě vysvětlovat proč, jednoduše řeknu, že ho miluji.

8. NEUSTÁLE SI ZPÍVÁM. A když ne nahlas, tak v duchu. Je to něco, čím můžu velmi jednoduše vyjádřit své pocity, a prostě a jednoduše, je to moje vášeň.

9. NECHODÍM NA DISKOTÉKY. Ti, co četli moje články asi tuší proč, ale jednoduše mě to neláká, a jenom ta představa ve mě vytváří úzkost. Například když jsme byli na dovolené s mojí babičkou, byli jsme na takové něco jako diskotéce, a ona mě ani za nic nedostala ze židle. Ale hned druhý den jsme byli na karaoke, a já šla úplně v klidu na pódium, a zpívala. Moje babička to nedokázala pochopit, ale jak jsem říkala, při zpěvu se dokážu uvolnit, při tanci ne.




10. NEMÁM RÁDA ZAHRADNÍ PRÁCE. Jo, vím, že je to docela ostuda, ale jednoduše mě to nebaví, a nevidím v tom žádný smysl. Tak, a je to venku! 😂

11. NAPROSTO MILUJI ANGLICKOU KRÁLOVSKOU RODINU. Jsem jí tak trochu posedlá. Docela dost lidem to už leze na nervi, ale naštěstí mám ve škole kamarádku, která je taky miluje, takže se o nich mám s kým bavit. 😂 Jo, jinak, co tipujete, že se narodí Meghan?

12. DOST ČASTO SI NA SEBE NABERU HODNĚ VĚCÍ, U NICHŽ MI LIDÉ ŘÍKAJÍ, ŽE JE NEMŮŽU STÍHAT. Věřte mi to, nebo ne, ale stíhám vše. Jak školu, tak blog, tak koukání na seriály, čtení a udržování čtecího instagramu. Někdy je to makačka, ale zvládnout se to, když nepromrháváte svůj čas, a užitečně ho naplňujete. O tom vám v co nejbližší době chci napsat článek. 

13. HRAJI NA KLAVÍR. Je to jedna z těch věcí, která mě naplňuje. Zbožňuji ten pocit, kdy se naučím něco nového. A kromě toho, hodí se mi to teď ve škole, a i do budoucí práce.

14. MÁM ZVLÁŠTNÍ SCHOPNOST SE ZTRAPNIT. Vždycky, ať se snažím sebevíc zapůsobit dobrým dojmem, vždy to nějak pokazím. Achjo, asi nějaká karma.

15. ZBOŽŇUJI VŠECHNY FILMY, VE KTERÝCH HRAJE KIERA KNIGHTLY. Je to moje nejoblíbenější herečka. A kromě toho hraje v mém nejoblíbenějším filmu Elizabeth Bennetovou. Všimli jste si, kolikrát jsem již v tomto článku použil slovo zbožňuji?   

16. JSEM AŽ MOC DŮVĚŘIVÁ. Snažím se to teď omezovat, a nic neříkat, a začíná se mi to docela i dařit, ale dřív to se mnou byla katastrofa. Myslela jsem si, že když si s někým povídám deset minut, a rozumím si s tím člověkem zrovna v ti danou chvíli, mám pocit, že jsme nejlepší kamarádi, a vše hned vyžvaním. No co Vám budu povídat, několikrát se mi to vymstilo.

17. JSEM STRAŠNĚ PARANOIDNÍ. Toto se váže k předchozímu bodu. Ani nevím, jak bych  Vám to vysvětlila, ale mám takový dojem, že to asi chápete. 

18. NEMÁM RÁDA, KDYŽ NĚKDO NEPŘIJME MŮJ NÁZOR. A taky, to se musí přiznat, nerada čtu třeba názory, které se s mími rozcházejí. Ale co nadělám, takový je svět. 

19. NESNÁŠÍM HADY. Asi zvíře, kterého se nejvíc bojím. Fakt, k tomu není co dodat. 

20. POKAŽDÉ, KDYŽ NĚKAM JEDU, ZJIŠŤUJI SI, JESTLI JSOU TAM ŽRALOCI. Dobře, tak jsem s těma hadama možná trošičku lhala. Protože a´ˇt jedu kamkoliv k moři, vždy nejdřív čtu, kolik žraločích útoků tam bylo, a zkoumám na mapě, jestli je tam velký výskyt žraloků. Je to pro mě asi nejděsivější smrt. 

+

21. POVAHOVĚ, A VLASTNĚ CELKOVĚ JSOU LIDÉ JAKO JÁ ASI JEN 2% Z CELÉ NAŠÍ PLANETY. Jako vážně. Dělala jsem si třeba psychologicky uznávaný test, kde mi vyšlo, že lidí jako já je asi jen 1,5 %. Pak taky ta šlacha na ruce. Dám vám sem odkaz, ale jednoduše řečeno, na ruce máme šlachu, která se objeví když spojíte palec a malíček na jedné ruce. Tato šlacha ale začíná mizet, a teď ji nemá již 15% z naší populace. A hádejte, kdo ji nemá. Správně, já. a ještě víc zajímavé je, že ať jsem to zkoušela na komkoliv z mého okolí, všichni ji mají. Ten článek najdete zde.  Ať si to také doma můžete zkusit. Kromě toho jsem také levák, ale ve většině věcí jsem spíš "obouručák" 😂😂




No nic, tak to by bylo vše. Doufám, že jste se aspoň trochu pobavili, a dozvěděli se něco zajímavého. V nejbližší době se také můžete těšit na 2 rozhovory s blogerkama, a na článek jak smysluplně naplnit svůj volný čas. Tak jo, mějte se, a užijte si velikonoce. (PS: Taky je tak nesnášíte?)


Xoxo Clara


You May Also Like

2 komentářů

  1. Jé, taky si pořád zpíváš? Já občas jdu po ulici a až po chvíli mi dojde, že zpívám a že ostatní z toho možná nejsou tak nadšení jako já :D
    K tomu závěru: řekla bych, že tak to máme skoro všichni. Holt jsme každý jiný, nebo se tak aspoň cítíme. Kdyby to tak nebylo, byla by na světě nuda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😂😂😂... Souhlasím s tebou, byla by to nuda 😊👍

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...