SOUTĚŽ II Upřímná recenze na zaslané produkty #spolupráce

by - prosince 24, 2018


Ahoj, tak jsem tady zas! 😃 Tentokrát ale ne s vánočními filmy, ani muzikou, ale se svojí úplně první recenzí na tomto blogu. Asi před dvěma měsíci se mi ozvala paní Iva z firmy GetFound, jestli bych neměla zájem o spolupráci, zeptala jsem se tedy, oč by šlo, a zjistila jsem, že bych měla na zrecenzování dva produkty. Čelovku a osobní alarm. Paní Iva totiž četla můj článek o běhání, (pokud jste nečetli, najdete ZDE) a tak ji napadlo, že by se mi mohli hodit nějaké věci na nadcházející zimu. A to, co vybrala, je, myslím, skvělá volba.

Když jsem se, jak už jsem řekla, dozvěděla o tom, že by věci ke zrecenzování měly být použity ke sportu, nemohla jsem odmítnout, jelikož je to moje hned 2. nejoblíbenější činnost, po dělání jakékoliv muziky. Nejvíce jsem se těšila na tu čelovku, jelikož v zimě se stmívá již ve 4 hodiny odpoledne, a já miluji běhání večer, je to věc nad míru užitečná. Dostala jsem na výběr mezi růžovou a žlutou barvou, zvolila jsem si neutrální žlutou, jelikož jsem chtěla, aby ji mohl využívat i můj táta, když jde ven běhat. Bohužel se ale věci zkomplikovaly, takže jsem nakonec přeci jenom skončila s tou růžovou. Čím se věci zkomplikovali vám vysvětlím později, ale teď ještě pár úvodních slov o druhém produkty.

Jako další, jsem dostala na zrecenzování Osobní alarm, který mi přišel také velmi užitečný, kor když běháte večer třeba v nějakém parku nebo v lese, a máte strach o to, aby vás někdo nepřepadl. Já s takovou podobnou situací už zkušenosti mám, a tudíž si myslím, že osobní alarm je ta nejvíc užitečná věc na světě.

----------------------------

 A teď už k samotným produktům. Začnu tedy s mojí čelovkou.

Tato čelovka je podle mě naprosto skvělá v tom, že má přední i zadní světlo.  Ve předu je logicky proto, abyste za tmy viděli, a to zadní je signalizace pro různá auta, aby věděla, že tam někdo je. Na každém světle je několik různých osvětlení, nejvyšší úroveň, střední světlo, slabé světlo, blikačka, a další... Můžete si to tak nastavit podle viditelnosti venku, podle toho, jak chcete šetřit bateriemi, prostě a jednoduše tak, aby to vyhovovalo vám.

Každopádně na cestu skvěle svítí i to nejmenší světlo, což je super, jelikož já hodně chodím běhat do vesnice a v nějakých částech je velký rozestup světel, a tak tam je naprostá tma, takže díky čelovce mám záruku, že nesejdu z cesty...  😂

Ještě bych vám chtěla popsat, jaký má tato čelovka dosah. Předním světlo (L 28), když je na maximum, svítí až do dálky 27 metrů a 10 hodin, střední světlo 16,5 metrů a 28 hodin a eco světlo 11,5 metrů a vydrží svítit 50 hodin, což mi teda maximálně vyhovuje. Čelovka je, jak přední, tak zadní světlo, na baterky, což mi teda moc nevyhovuje, ocenila bych spíše dobíjení, každopádně i tak se to dá zvládnout, kor pokud používáte to eco světlo, které vám vydrží svítit 50 hodin. Ještě bych chtěla dodat, že tato čelovka je tedy ve dvou barvách, buď růžová pro dívky, nebo žlutá univerzální.

Tuto čelovku najdete ZDE.

-------------------------------

A pak tu máme ještě druhý produkt, o který se bude i SOUTĚŽIT, takže dočtěte článek až do konce, kde vám řeknu, jaké jsou pravidla, do zapojení do soutěže. 😆!

Abych řekla pravdu, tento produkt jsem ještě na živo nevyzkoušela, ale v nejbližší době se na to chystám, takže až budu vědět vše z reálu, napíši to sem, každopádně teď vám aspoň řeknu, jak by tento produkt měl fungovat.

Tento osobní alarm by měl sloužit hlavně k tomu, aby vám zaručil osobní ochranu. Je to jeho hlavní, a také v podstatě jediný úkol, který má. (Kromě toho je to i hezká ozdoba na klíče.)

Tento svůj úkol má plnit takto. Je to malá krabička, do které máte zavedenou takovou tyčku s úchytkou. V případě nebezpečí (např. napadení) vytáhnete tento konec z krabičky, a ta začne houkat jako siréna. Vašeho "napadatele", by to mělo na tolik odstrašit, že by měl vzít nohy na ramena, ale v případě nejhoršího, by vám tento alarm měl i přivolat pomoc. Jak jsem říkala, produkt jsem ještě naživo nezkoušela, každopádně četla jsem nějaké recenze a prý to opravdu funguje. Za mě je tohle asi ta nejužitečnější věc, v případě ochrany, jelikož znám hodně lidí, co chodí třeba pozdě z práce, jdou temnými uličkami, a vím, že to není nic příjemného nemít pocit bezpečí. Proto si myslím, že takováto věc může odstranit takový strach.

Abych řekla pravdu, s něčím takovým už zkušenosti mám. Jednou jsem takhle šla běhat do jedné sousední vesnice, a pak jsem se ještě vydala do lesa, na krátký úsek. Když jsem se vracela, zahlídla jsem v dálce postavu, kterou jsem nedovedla rozlišit (věděla jsem, že je to člověk, ale nevěděla jsem, kdo to je, jestli ho znám a tak, jelikož jsem neměla svoje brýle do dálky.) Každopádně mi ten člověk tak podivně zamával a vydal se směrem ke mně. V tu chvíli mě polila hrůza. Nevěděla jsem, zda se vydat tomu člověku vstříc, blíž k vesnici, či to obrátit, a utíkat do lesa, kde ale ještě dlouho nic není. Nakonec jsem to vzala tak šikmo. Musím říct, že čím blíže jsem se k tomu člověku přibližovala, tím víc mě polévala hrůza a strach o můj život. Nakonec jsem poznala, že je to moje bývalá kamarádka z dětství, která se ale dala ke špatné partě a skončila na drogách a alkoholu. Nevěděla jsem, zda se mi má ulevit, nebo se mám ještě víc bát. Ukázalo se, že je omámená nějakými látkami, ale kupodivu byla docela dost při vědomí. Naštěstí se mi teda nic nestalo a mohla jsem si oddechnout, ale tu hrůzu, když jsem nevěděla, kdo to je, to nepřeji zažít nikomu z vás. Proto vím, že takový alarm mi by byl v takovou chvíli nejlepším kamarádem.

A PROTO O TENTO PRODUKT VYHLAŠUJI VÁNOČNÍ SOUTĚŽ. JELIKOŽ JE DNES ŠTĚDRÝ DEN, MÁTE MOŽNOST TENTO PRODUKT TAKÉ MÍT DOMA. A ZÍSKAT HO ÚPLNĚ ZADARMO. JEŠTĚ BYCH CHTĚLA ŘÍCT, ŽE "ZAKOUPENÍM" TOHOTO PRODUKTU PŘISPĚJETE NA LÉČBU RAKOVINY PRSOU, COŽ JE MYSLÍM DOBRÁ VĚC. (Proto kdybyste náhodou nevyhráli, chtěli by si ho zakoupit, a podpořit tím zároveň dobrou věc, byla bych vám vděčná.)

Tento produkt zakoupíte ZDE.

PODMÍNKY PRO SOUTĚŽ:

             ODEBÍRAT MŮJ BLOG ZDE → (A NEBO ZDE ↓) POKUD JSTE NA MOBILNÍM TELEFONU A DO KOMENTÁŘŮ NAPSAT BUĎ PŘÍBĚH, KTERÝ SE VÁM STAL, VE KTERÉM BYSTE VYUŽILI TENTO ALARM, A NEBO TAKOVÝ, KTERÝ BY SE VÁM PŘÍPADNĚ MOHL STÁT. PŘIPIŠTE TAKÉ SVŮJ EMAIL, ABYCH VÁS MOHLA V PŘÍPADĚ VÝHRY KONTAKTOVAT!!!😍😍

SOUTĚŽ TRVÁ DO 31.1. 2019 => !!!SOUTĚŽ UKONČENA!!!

 VÍTĚZE VYBERU NÁHODNĚ A VYHLÁSÍM HO ZDE NA BLOGU. DÁM VÁM NA MÉM INSTAGRAMU VĚDĚT, KDY BUDOU VÝSLEDKY. (ig ZDE)

Xoxo Clara




You May Also Like

4 komentářů

  1. Ahoj. Jsem na telefonu, takže se mi tě nepodaří asi sledovat, ale uložím si tvůj příspěvek na fb a pak to udělám na PC. Hezký píšeš, takže nemám důvod tě nesledovat.
    Mně se naštěstí nidky nestalo nic "hrozného", ale máme u tramvaje takovou cestou. Hospoda a lesík. Osvícená je jen cesta, takže není skoro ani vidět do toho lesíku. Když je večer, tak tam radši nechodím, ale jednou jsem šla, protože bus jel až za dlouho. Já jsem tam šla a nevím proč, ale chytla jsem takovou úzkost a strach, že mi ten den něco někdo udělá, že jsem se málem zhroutila. Fakt jsem byla úplnězoufalá. Nic se naštěstí nestalo, ale bylo to hrozný. Někdy radši běžím, než abych šla pomalu.
    Ale je pravda, že jednou jsem musela volat mámě, protože za mnou jel nějakej týpek, co mi nabízel pozvánku na nějaký náboženský setkání. Jel se mnou stejným busem a ještě se v odrazu skla koukal, jestli nevystupuju. To bylo hodně creepy. Dokonce vystoupil na stejné zastávce. Nidky nazapomenu tu hnusniu vůni, kterou byla navoněná ta pozvánka.
    veronikakrakesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za účast :D To věřím, že to muselo být strašidelný :D v případě výhry se ozvu... Přeji krásné Vánoce a Šťastný nový rok! :D

      Vymazat
  2. Ahoj Kláro, osobní alarm je super, hlavně vyvolá pozornost okolí a člověk má čas k úniku.Jednou se mi také stal pěkně hnusný zážitek. Šla jsem jednou pěšky do města a v úseku kde nejsou žádné domy, jen pole a zahrádky, na kterých stejně většinou nikdo není, zastavilo auto. Myslela jsem si, otevře se okýnko a někdo se bude ptát na cestu. Ale z auta vystoupil chlap, šel až ke mě a ptá se mě kde jsou vysokoškolské koleje. Řekla jsem mu, že musí až do Liberce, že v Turnově žádné nejsou. A on na mě najednou s návrhem, jestli bych neměla zájem dělat společnici. To mě začalo šrotovat, jestli se o něco pokusí, co budu dělat. Nikde ani živáčka, křičet nebude mít smysl. Takže nohy na ramena a zdrhat a v ruce jsem měla deštník takže tím ho případně majznu. Naštěstí se spokojil s odpovědí, že zájem nemám a odešel. No dušička byla ve mě malá a bylo mi z toho pěkně zle. Takže už asi nikdy touto cestou sama nepůjdu. Přeji ti mnoho úspěchů v psaní blogu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. No jo, nouzové scénáře jsou v tu chvíli nejlepší věc ever! Tak hlavně, že to dobře dopadlo.

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...