WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

by - ledna 02, 2018



  Hola, jsem zase tady, a dneska jsem se rozhodla vám napsat článek o tom, co jsem dostala k Vánocům. Co jsem tak vypozorovala, tohle jsou dosti sledovaná videa, a mě napadlo, že bych mohla napsat i článek. Kromě toho, říkala jsem si, že by to některé možná i docela zajímalo, takže jsem s tím tady!

 Nevím, jestli vám se napíši úplně všechny věci, protože už tom mám všechno vybalené a rozložené po pokoji, chápete, so možná na něco zapomenu.

 Také bych chtěla za všechny dárečky moc poděkovat, protože jsem z nich nadšená.

Jako první bych asi začala se stojanem na náušnice, který se mi poměrně hodí, jelikož jsem do teď měla náušnice všude možně po krabičkách a teď je mám konečně na jednou místě, pěkně na očích a nemůže se mi stát, že bych je ztratila.



Jako další jsem dostala batoh, který budu asi nejspíš používat do školy, nebo na notebook.



Pak tu mám pár věcí na kytaru, jako jsou stojánek, aby se mi kytara neválela v rohu pokoje a pouzdro na přenášení, které jsem nutně potřebovala.




Mám tu ještě jednu hudební věc, kterou jsem si tajně přála, ale snad nikdy jsem jí nevyslovila nahlas, proto jsem byla velmi překvapena když se objevila pod vánočním stromem, a to je ukulele. Jak už asi víte, miluju hudbu a všechno, co je s ní spjatý, proto jsem z toho opravdu nadšená. Dokonce jsem se už naučila několik písniček. Také jsem dostala velká sluchátka, protože ty co jsem měla se my po několika letech rozbily a já je do školy, i do mého osobního života nutně potřebovala.




Dostala jsem taky poměrně vtipnou věc, a to velký plakát One Direction, protože ty kluky prostě miluju!

Také jsem dostala velkou paletku od Douglas, která obsahuje oční stíny, lipstiky, tvářenky a rozjasňovače, korektor, líčidla na obočí, řasenku a pár štětečků. Musím říct, že ta paletka je opravdu nádherná a jsem za ní strašně ráda.




Dostala jsem také ještě nějaké prádlo a předplatné časopisu joy, ale to vám tady nebudu ukazovat a můžu tedy přejít rovnou k těm nejlepším dárkům.

Začala bych s velkým překvapením pro mě, protože jsem něco takového neočekávala, a to jsou letenky do Španělska na Mallorku, kam poletím s mojí babičkou k moři. Jsem za to strašně ráda a už se tam opravdu těším, takže za tento dárek opravdu moc děkuji 😊

A těd přecházíme k tomu největšímu a pro mě nejvíce překvapujícímu dárku. Zároveň ale hodně vysněnému, takže jsem z něho totálně nadšená, ale jako opravdu hodně!!! A jakou to LETENKY DO LONDÝNA!!!



 Pokud si pamatujete, Londýn je moje vysněné město a strašně jsem toužila se tam podívat, a teď se můj sen pomalu ale jistě plní a já za to chci opravdu moc poděkovat! Před několika měsíci jsem o tom dokonce psala článek, který si můžete přečíst ZDE.

Ještě bych vám chtěla popřát všechno nejlepší do nového roku, samé úspěchy a hlavně zdraví. Taky budu ráda, když budete i nadále navštěvovat tento blog a budete mi podporou. Za rok 2017 moc děkuju, jste skvělí 😍

 Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...