MY INSPIRATION I #LOVE

by - ledna 18, 2018




   Krásný večer všem,
 už dlouho bych vám chtěla napsat o tom, co a kdo mě inspiruje. Musím vám říct, že jsem nikdy  neměla nijaké potíže s tím, abych si třeba ve vteřině představila, kdo mě inspiruje, protože byla, je s bude to pro mě taková věc, která mi přijde naprosto samozřejmá. Asi si říkáte, proč vám to teď tady říkám, protože jistě máte taky svoji jasnou inspiraci a stojíte si za tím. A já vám věřím. Ale věřte i mě, znám takové lidi, co se jen tak bloumají životem, nevědí, co by měli vlastně vůbec dělat a nemají ani ponětí, kdo by pro ně mohl být případnou inspirací. Prostě se nemají po čem hnát, ale jim to nevadí. Aspoň většině ne. Ale já jsem jiná. Já potřebuji mít někoho, kdo mi bude předávat inspiraci, potřebuji nějaký cíl, za který bych se mohla postavit. Jak to máte vy?

 Těch lidí, kteří mě inspirují je nespočetně. Samozřejmě moje rodina, přátelé a pak známé osobnosti. O těch bych tu také chtěla mluvit.

 Například bychom mohli začít s mojí inspirací ohledně blogování. Tou největší je samozřejmě Dominika z blogu Dblog. Najdete ji zde. Musím vám o ní něco povědět. Je to opravdu ta nejvíce inspirující blogerka, kterou znám. Je strašně milá, řekla bych že v některých situacích se mi i podobá. Třeba její instagram mi opravdu hodně pomáhá v reálném životě. Její instastory mě vždycky rozesmějí a pokaždé mi zlepší náladu. Takže, určitě jí sledujte a napište mi, kdo jí případně taky sleduje. Každopádně, tahle holka je pro mě mega velkou inspirací, a i když jí neznám osobně, věřím, je je strašně milá a sympatická. Dokonce mi odpověděla na všechny odpovědi na její instastory a tak, za což jí moc děkuji a taky jí za to obdivuji, protože pročítat všechny ty zprávy, které jí určitě denně chodí není jen tak.



 Koukněte se také na její youtube kanál, ten najdete zde. Její vlogy jsou just amazing!

   To by bylo asi vše ohledně blogové inspirace, samozřejmě, je tu pár dalším blogů, které sleduji, ale ne tak intenzivně jako Domču, a nejsou pro mě tak velkou inspirací. So, thank you Dom!

 Teď bych chtěla přejít k mé hudební a vlastně i životní inspirací, kterou se pro mě před pár lety stala Perrie Edwards. Určitě jí znáte. Je to zpěvačka z Little mix a já jí prostě miluju! Né jako romanticky 😂, ale jako osobu, která mi přinesla do života to, co přinesla, a já jsem jí za to neuvěřitelně šťastná. Nedokážu ani pořádně popsat, co pro mě všechno znamená. Je to moje hudební inspirace, protože její hlas je ten nejlepší, jaký jsem kdy slyšela (pokud jste ji ještě neslyšeli, jako bysto nežili), je to moje lifestyle inspirace, protože její chování, to jak se chová k fanouškům, to jak se chová ke svým kamarádů a ke své rodině (samozřejmě, nemohu to potvrdit, protože ji neznám osobně, ale z videí to dává dost jasně najevo) a to jak se vyjadřuje. Mám strašně ráda její styl. Máme hodně podobný, takže i to je to, proč jí mám tak ráda. Mohla bych tu sedět do nekonečna a vykládat vám o tom, jak je úžasná, ale myslím, že bude stačit, když řeknu, že mě baví to, jak se chová a proto je tak součástí mého života. 



 A prosím, poslechněte si jejich písničky, zamilujete si je. 

 Ps: tohle je cover písně Listen od Beyoncé, a zpívá jenom Perrie. 



 A tady jsou její nejlepší vokály 2017, které myslím musíte vidět! 



 Nemyslím si, že pouze dva tyto lidé mě nějak inspirují, je jich mnoho, ale tyhle dvě dívky jsou pro mě vším. staly se součástí mého běžného života, a já se rozhodla, že vám o nich napíši. 

 Teď ale chci, abyste mi vy napsali, kdo je součástí vašeho života, kdo je VAŠÍ inspirací. Budu tedy ráda za každičký komentář, protože i kratičká věta mi udělá ohromnou radost. 

 Xoxo Clara

You May Also Like

2 komentářů

  1. Mě je zase Dominika nesympatická. Sledovala jsem ji docela dlouho a totálně to u mne zabila instastorkou, ve které byla její sestra ve sprše. Pak jsem ji přestala sledovat a bylo to. Ale abych řekla pravdu, její články o randění mě docela i bavily.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář ☺❤ tak každý má jiný názor, a já tě za něj rozhodně nesoudím. Chtěla jsem se zeptat, sleduješ tedy například nějakou jinou blogerku? Chtěla bych si zase přečíst nějaký nový koncept ☺

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...