VÁNOČNÍ DRÁŽĎANY ! PHOTODIARY #adventsklárou

by - prosince 24, 2017



 Hola hola,

    jsem tu zase a dnes po delší době konečně s mým nejoblíbenějším typem článků a to s photo diary. A tentokrát mám pár fotek z  drážďan. Musím se omluvit, že jich mám opravdu jenom pár a nemám ani nafocené ty  trhy, ale upřímně, nejdříve jsem se trochu styděla vytáhnout před školou foťák a hned začít fotit, ale pak jsem se trochu rozkoukala a pár fotek jsem vám udělala. Kromě toho jsem si říkala, že jste určitě všichni už trhy v drážďanech viděli, takže jsem vám vyfotila pár míst, kde jsem i já letos byla poprvé.


  Jinak, byly jsme tam se školou, naše třída, PG1 a letošní maturantky. Prošli jsme si nějaké památky a pak šli jako klasičtí češi do primarku 😂 náš první školní výlet jsem si poměrně užila a těším se, že zase někam pojedeme!










JINAK, UŽIJTE SI VÁNOCE, KRÁSNÝ DNEŠEK, HLAVNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÝ A AŤ DOSTANETE TO, CO SI PŘEJETE A ŠŤASTNÝ VSTUP DO NOVÉHO ROKU!!!

Xoxo Clara 



You May Also Like

1 komentářů

  1. Thank you so much. I look at you blog, the grey sweater is beautiful ☺ Yeah, maybe we can be friends and I am following your blog ☺

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...