JAK PROBÍHAJÍ MOJE PRVNÍ DNY NA STŘEDNÍ ŠKOLE? / STORYTIME

by - září 24, 2017



 Ahojte,


    jste tu po delší s době s dalším příspěvkem. Abych vysvětlila moji neaktivitu, tak byla proto, že jsem tento rok nastoupila na střední školu a tudíž jsem byla zavalena hned několika novými věcmi naráz. Za prvé to byli nové odborné předměty, které jsem na základní škole neměla, a za druhé to byl nedostatek času a každodenní únava, která mě po prvních dnech přepadla. Jelikož každý den dojíždím, dost mě to vyčerpává, ale jsem šťastná, že jsem tam, kde jsem a proto si nestěžuji. Abychom se ale dostali k tématu dnešního článku, musím trochu odbočit od tématu...

 Můj první týden, nebo respektive první dva dny byli takové nesmělé. Byli jsme nová třída, skoro nikdo se neznal a každý byl trochu nervozní. Ve středu měl ale nastat adaptační kurz a já se už nemohla dočkat. O adaptačním kurzu jsem vám tu ale už psala, takže to trochu přeskočíme. Jediný co bych tak řekla, že jsem si všichni sedli, aspoň já tedy nemám s nikým problém.

 Když nastal druhý týden a začínali jsme se pomalu učit, na mě dolehlo to nestálé počasí venku a já ve středu padla nemocná do postele, což mě naprosto naštvalo a musím říct, že to bylo poprvé, co mě štvalo, že nemůžu do školy. Každopádně jsem do pondělí byla doma, a když se mi udělalo konečně líp, vrátila se do školy. A nakonec bych shrnula takhle: Ranní vstávání v 5 hodin, následná cesta do školy, po škole domů. tam lehnout a dvě hodiny se ani nehnout, vykoupat, najíst se, udělat věci do školy a jít spát. Kromě toho jsem se ale stihla stavit s holkama i v kráme, kde jsem si koupila tu nejvíc cute košily, co jsem kdy viděla. Hodím vám sem jen jednu rychlou fotku, abyste měli představu.


  Přemýšlím taky, že bych v nejbližší době udělala článek s outfitama, kde bych vám ukázala nějaké mé nové kousky, co myslíte? 

 No nic, tímto bych to asi skončila, takže užívejte ještě neděle, ale nevěšte hlavu, tento týden se učí jenom tři dny, takže bude prodloužený víkend!!! Juchů!!!



  Mějte se pěkně a dejte mi odběr, ať vám neutečou mé nové články! 😀  



 Xoxo Clara 😍

You May Also Like

2 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...