TERORISTICKÉ ÚTOKY?!?

by - června 04, 2017

Výsledek obrázku pro benefiční koncert ariana grande manchester


 Všem, co to teď právě čtete, bych se chtěla omluvit, že vás teď momentálně nemůžu pozdravit. Nějak jsem nemohla najít pozdrav, který by se k tomuto článku hodil. Tak mě prosím omluvte.

 Jak už jste z názvu pochopili, dnes bych si s vámi chtěla popovídat o katastrofách, které se ve světě dějí. Dněšní článek nebude moc dlouhý, protože na to nemám nervy, ale aspoň to, že ze sebe něco vybiji, by mohlo přinést trochu užitku.

 Myslím, že všichni víme o útoku v Manchestru. Určitě všichni víte, kolik tam zemřelo, lidí. Ne? Tak já vám to povím. Bylo jich 22. 22 neviných lidí zemřelo kvůli, promiňte mi to slovo, magorovi, který se tam prostě odpálil. A aby toho nebylo málo, většina těch, co utrpěli nějaké zranění, nebo zemřeli byli děti. Ano, děti. Jak jistě víte, bylo to na kocertu Ariany Grande, a já na to prostě nemůžu nějak přestat myslet. Víte, jak se tam ti lidé museli cítit? Víte, jak se tam musela cítit Ariana? Docela obdivuji to, že se tam rozhodla vrátit a uspořádat benefiční koncert. To muselo stít kuráž.


Taky bych se chtěla pár slůvky zmínit o včerejším útoku v Londýně. Pokud jste o tžom ještě neslyšeli, šlo o útok přímo na ulici. Pro mě jen ta představa, že si jdu po ulici a najednout se stane tohle, že nějaký úchyl, který je totální blázen, do vás vjede náklaďákem a pak na vás ještě zaútočí nožem, je děsivá, Připadá vám to povědomé? Má být proč, něco podobného se totiž událo asi před půl rokem ve Francii, kdy do lidí vjel náklaďák.

Já nevím jak vám, ale mě je z toho upřímě nehorázně špatně.




Výsledek obrázku pro ariana grande manchester
Ariana se setkává se svými fanošky. 

 Výsledek obrázku pro ariana grande manchester

Výsledek obrázku pro ariana grande manchester

Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...