PŘIJÍMAČKY NA STŘEDNÍ ŠKOLU | #3 POHOVOR

by - dubna 09, 2017

Výsledek obrázku pro pohovor

 Ahoj všichni,

 dneska jsem si pro vám připravila další díl ohledně přijímaček. Tak co? Jak vám to jde?

 Já osobně jsem strašně nervozí, a proto se snažím nejen učit na testy, ale dělat i něco pro moje zdraví a pro odpočinek. Třeba jsem asi před týdnem a něco začala zase aktivně cvičit a můžu vám říci, je to skvělí pocit. Víte, že jste něco udělali pro svoje zdraví a zároveň si příjemně odpočinete od toho stresu všude kolem.

 Ale myslím, že bychom se měli dostat k jádru dnešního článku a tím je pohovor u ředitele. Myslím, že mnohé z nás čeká. Už jste si připravovali, co tam budete říkat? Já osobně mám představu, jen u jedné školy, kterou mám na prvním místě, ale tu co mám jako druhou možnost, vůbec netuším.

 Rodiče i řekli, že si sednete a vymyslíme to spolu, ale já se toho upřímně děsím. Bojím se, že řeknu nějakou kravinu, kterou si to všechno zkazím, bojí se, že sklamu lidi okole sebe a hlavně se bojím, že zklamu samu sebe.

 Jak jste na tom vy?





 Ale přesto, že se bojím, rozhodla jsem se, že svůj strach potlačím co nejvíce to půjde a budu peostě bojovat. Budu bojovat o svoji budoucnost. A chci, aby jste o ní bojovali také. Vždyť tím přece nemůžete nic zkazit.

 Radím vám, právě teď, v tuto chvíli, nechte aspoň na chvíli učení a běžte si třeba zaběhat, nebo si přečtěte hezkou knížku. A aspoň na chvíli vypněte. POmůže vá to jak psychycky, tal fyzicky.


 Tak jo, pro dnešek vše a přeji vám mnoho zdaru, ať se vám podaří to, co si přejete.

 Xoxo Clara  

You May Also Like

2 komentářů

  1. Vůbec se neboj! To zvládneš! <3 A kam se hlásíš na školy, že musíš dělat pohovor? Vůbec jsem si nemyslela, že pohovory se dělají, i když jdeš na střední! :D Držím palečky! To zvládneš! <3 <3 <3

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. @jories na pedagogickou a na obchodní akademii. Díky 😀❤

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...