CO SI MYSLÍM O ČESKÉ YOUTUBE/BLOG SCÉNĚ?

by - dubna 07, 2017

Výsledek obrázku pro youtube

Dost často se teď řešila česká youtube scéna a tak jsem se rozhodla na to udělat na to článek. 

 Já osobně jsem se tomu spíše vyhýbala a snažila jsem se to ignorovat, ale pak to bylo všude a já už to nemohla jen tak nechat. Začala jsem tedy sledovat ty videa, která se točila, aby mohli někoho pošpinit. Moc jsem to nechápala. Nedávalo mi to význam. Vždyť to tomu člověku akorát ubližovalo. Podole mě to bylo zbytečné. No řekněte, co jste si o tom myslíte vy?  

 Každopádně jsem i přes to na naší youtube scénu pyšná. Máme u kvalitní kvalitu, zábavné videa a různé akce. Myslím, že naše čeká scéna toho hodně dokázala a ještě dokáže. 

 A co se týče blogů, jak jistě víte, v této době je dost těžké se prosadit, pokud jste právě začali, protože v dnešní době je spousta blogů, a člověk pak má menší úspěch na úspěch. I tak ale moc ráda objevuju nové blogy a pomáhám stejně jako mě, začínajícím blogerům, aby se prosadily. Pokud tedy máte blog, neváhejte a napište mi ho spolu s komentářem, za který budu moc ráda, protože vždy potěší. 

 Doufám, že jsem vám s dnešním článem trochu zvedla náladu, pokud jste ji neměli zrocna dobrou a přeji vám krásný den. Mějte se...

 Xoxo Clara


 zdroj obrázku: https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1164&bih=631&q=youtube&oq=youtube&gs_l=img.3..0l10.1805.2977.0.4812.8.5.0.3.3.0.121.388.2j2.4.0....0...1ac.1.64.img..1.7.435.0.jOayOyEa6tY#imgrc=TwaMGLe44_6WWM:

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já popravdě nemám ráda českou youtube scénu. Na žádné české youtubery nekoukám, ani jsem nikdy nekoukala. Dříve jsem sledovala české youtuberky, ale zdá se mi, že poslední dobou nemají žádná originální videa a prostě mi to přijde nuda. :/ Mám nejraději americké youtuberky, které točí kvalitní videa. <3

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. @jories já mám ráda všechno, ale taky mám radši holky, jako YouTubery, na kluky koukám jen jak kdy, podle videa 😀

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...