Výletová sobota

by - března 09, 2017


 Ahoj všichni,

  asi se vás nebudu ptát, jestli znáte libereckou zoo, protože tak 90% z vás ji zná.

 No, abych přešla k vyprávění, určitě si pamatujete, jak pěkně bylo v sobotu, nádherné sluníčko, teploučko, a přesně to nás vylákalo poprvé tento rok do zoo. A asi si umíte přestavit, kolik lidí to ještě tak napadlo. Na rovinu vám řeknu, že fronta byla opravdu děsně dlouhá.

 Po delším čekání jsme se dostali dovnitř, a začali obdivovat tu krásu, kterou nám příroda stvořila. Taky tak rádi jako já pozorujete zvířata? A které máte nejraději? Moje nejoblíbenější zvíře, je medvěd Grizzly a černá puma. To je taková krása, že si to člověk pořádně ani neumí představit. Pak taky miluji soby, kteří jsou neuvěřitelně rozkošní a nejradši bych měla nějakého doma.

 Dobře, dobře a teď vážně. Asi čtvrt hodiny, jsme mrzli venku a když jsme se konečně dostali do budovy, zjistily jse, že fronta se klikatí a my tak stáli ještě deset minut. Jakmile jsme tedy byli již opravdu v zoo, zahltil nás ten nesnesitelný pach, protože, co si budeme povídat, zvířata smrdí. Snažili jsme se jí projít co nejrychleji, ale ta trasa, co tam teď je, nám to jaksi neumožňovala. Nakonec jsme to zvládly a celí zlámaní a sradlaví, ale řeknu vám. Stálo to za to.


 Přidám vám tady pár fotek, které jsem vyfotila, snad se sám budou líbit.







Tak jo, tento článek prosím berte s nadsázkou a vtipem, protože to byl moc příjemný den. 

Doufám, že se vám fotky i článek líbil a budete se těšit na další! 

Xoxo Clara 


You May Also Like

4 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za komentář. Je to tam pěkné, sice to není nějaká obrovská zoo jako v Praze, ale je taková útulná 😁❤

      Vymazat
  2. V Liberci mám nejraději bílé tygry. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ty jsou skvělí. Děkuji MK moc za komentář 😁

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...