PŘIJÍMAČKY NA STŘEDNÍ ŠKOLU | #2 JEDNOTNÉ ZKOUŠKY

by - března 22, 2017

Ahoj všichni,
tak se tady hlásím s druhým dílem naší série a tentokrát to bude o jednotných přijímačkách. Protože mě osobně čekají, řekla jsem si, že podpořím i vás, takže jestli je někdo děláte, napište mi prosím do komentářů, abych se necítila tak sama.
Takže, teď k tomu, jaké jednotné přijímačky dělám já. Mě čekají z tělocviku, výtvarný a hudebky. Řeknu to asi takhle. Nejvíce se bojím tělocviku. Nebudu přesně říkat, co tam máme dělat, ale jsem z toho psychicky docela vystrašená. Ve škole sice trénujeme, protože učitelka nám pomáhá s přípravou, ale stejně se bojím, že v té trémě něco zkazím. A co si budeme povídat. Ten pocit máme všichni.
Další extrém je taky výtvarná výchova, protože já nejsem zrovna nějaký malíř. Jak jste na tom vy? Pokud tady umí někdo hezký kreslit, tak se ho ptám: ,,Nechceš tam jít za mě? " jo, přesně tak.
 T O H L E  N E Z V L Á D N U !  ! !

Co čeká vás? Budu ráda za odezvu v komentářích.  
Taky jsem vám chtěla říct, že mě v pátek čeká první lekce tanečních a já se strašně těším, ale zároveň strašně bojím. Tak mi držte palce. A uvidíme se zase příště 
Xoxo Clara ❤

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já dělala přijímačky z páté třídy na osmiletý gympl, a i když jsem v podstatě dva roky probrečela a dostala jsem se do hrozného kolektivu, nelituju toho. Gympl mi toho hodně dal a myslím, že teď o sobě můžu říct, že jsem samostatnější a silnější člověk. A taky jsem si ušetřila nervy s přijímačkami, které by mě čekaly loňský rok :D Něco za něco, no.

    Přeju ti hodně štěstí a hlavně pevný nervy :D Na jakou školu se hlásíš?

    skoricova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. @M. Děkuji. Na pedagogickou a na Obchodní akademii 😀😀😀

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...