JAK SI ZAJISTIT PŘÍJEMNÝ DEN | NEZARUČUJI, ŽE TO FUNGUJE!

by - března 19, 2017

 Ahoj všichni,

 chcete zjistit, jak si udělat skvělí den?  Tak na to vám odpovědět opravdu nemůžu. Nevládnu nadpřirozenými silami, abych ovládala naše světy, ale můžu vám poradit, jak si takový den zpříjemnit. Tak se hezky usaďte, udělejte si třeba čaj, dejte si něco dobrého  jídlu a pořádně se začtěte! 😗😗😗

 Tento článek by vám měl ukázat, jak si zpříjemňuji den já a nalákat vás, aby jste si našli ten svůj způsob. Nikdo vás nenutí, aby jste to dělali přesně tak, jako tady budu popisovat. Aby jste to měli do puntíku. To rozhodně ne, má vám to jenom pomoct najít si svůj styl, takže doufám, že se mi to povede.

 Uvedu tady několik věcí, co mi pomáhají. Budu se snažit si vzpomenout a vyjmenovat jich co nejvíce, tak mi držte palečky.


1.
 Jako první bych tu uvedla věc, kterou dělám hned po ránu, protože mě tak nějak rozveseluje, a to je mírné protažení. Nemyslím doslovné protažení, jako že u toho strávíte půl hodiny, ale samozřejmě to jr taky možnost. Myslím tím spíše jen protáhnutí rukou a hlavy. Po tom se cítíte tak krásně uvolněně a přísahám, mám pak větší chuť vyjít z domu, abych prožila další den.

2.
 Jako můj druhý typ dnešního článku je snídaně. Teď si říkáte, co to píše, vždyť to je taková obyčejná věc, to mi nijak nepomůže, ale věřte, že i taková maličkost, jako snídaně, vám pomůže rozveselit den. A také, víte kolik lidí vůbec nesnídá? S docela velkou možností i polovina, možná tři čtvrtina lidí z České republiky.  A všimli jste si, že jsou to většinou ti lidé, kteří jsou celí den protivní a nevrlí? Takže tady máte důvod... 🌝🌝🌝



3.
 Oblečení, ve kterém se cítíme dobře, bych volila jako můj třetí typ. Pokud nosíte oblečení, které vám někdo nutí, a necítíte se v tom dobře, radím vám, abyste si trochu vyměnili šatník. Vzepřete se tomu, kdo vám určuje oblečení a pokuste si prosadit svou. Hned vám bude lépe a budete mít větší chuť někam vyrazit.

4.
 Vaše oblíbená hudba, je můj další a zároveň poslední typ dnešního článku. Nechte si chvíli odpočinout mysl, hlavně, když procházíte stresem, Je jedno, jestli to má krátkodobé trvání, nebo se trápíte již delší dobu. Do uší dejte sluchátka a na chvíli vypněte. Jakmile přestanete vnímat svět okolo a zaměříte se jen na ten klid a pohodu, další část příjemného dne, se vám otevírá.

 Tak jo, pro dnešní článek to je vše. Samozřejmě je ještě další spousta návrhů pro příjemný den a mě napadlo, že bychom to mohli rozdělit do více článků. Chtěla bych vás tedy poprosit, aby jste napsali do komentářů vaše typy a já bych pak z nich sestavila nový článek. Samozřejmě bych u každého typu uvedla autora a pokud máte blog, nebo třeba natáčíte na youtube, tak i odkazy, na vaše stránky. Tak neváhejte a pište. Čím dřív tu budou typy, tím dříve tu bude nový článek.

 Xoxo Clara 😗📀



You May Also Like

4 komentářů

  1. Moc hezký článek :)
    Já si vždy najdu nějakou maličkost, na kterou se celý den těším a hned mám lepší den :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. @ftcf děkuju! To ráda slyším. Teda, ani neuveříš, jak strašně si mě potěšila 😁 určitě kouknu na tvůj blog

    OdpovědětVymazat
  3. Jelikož vždy vstávám akorát, tak se přiznám, že nestihám skoro nic co jsi tu napsala. Ale věřím, že to fakt pomáhá. Jediné na co si vždy udělám čas je snídaně. Nejraději mám ovesnou kaši nebo třeba kakao a rohlík s marmeládou, to je moje top a když je nestíhačka, tak bílý jogurt to jistí.
    Jestě bych přidala jako bod č.5 oblíbený parfém. A.P

    OdpovědětVymazat
  4. @anonym tak aspoň že to. Ono já to také nestíhám pokaždé. Dobrý typ, určitě přidám do druhé části. Děkuji moc za komentář 😁

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...