IT'S MY LIFE -A- | KAMPAŇ

by - března 25, 2017



Ahoj všichni,
dnešní článek bude trochu jiný, než jste zvyklí. Většinou zde píši moje myšlenky, moje pocity a moje názory. Tentokrát jsem to ale rozhodla udělat jinak.
Vytvořila jsem kampaň, ve které jsem oslovila pár mých oblíbených blogerek a teď vám je budu postupně otevírat, abyste se o nich dozvěděli více.
Jako první, jsem dělala rozhovor s dívkou, která má blog s názvem It's my life -A-. A řeknu vám jednu věc. Moc jsem se bavila. Příjemně jsme si popovídali a rozhodně jsem se nenudila.
Teď je večer, chvíli poté, co jsme dokončili první část naší spolupráce. Teď je čas, napsat dokonalí článek. Držte mi tedy palce a čtěte dále. Doufám také, že v komentářích se ozve vaše odezva, protože to je to, co na blokování miluji.
V tomto rozhovoru, jsem se dozvěděla, že na světě žije další človíček, který má na svět podobný náhled jako já, jelikož bylo jen opravdu malinko věci, v čem jsme se neschodli. A to vám teď začnu pomalu odhalovat.
Moje první otázka, byla primitivní, asi jste ji všichni očekávali, ale vlastně to byla ta nejdůležitější otázka, protože od toho se odvýjí celí náš příběh. Nás všech. Tak se usaďte a hezký čtěte, ta odpověď totiž stála za to.

 ,,Proč jsi vůbec začala s blogem?" byla moje první otázka. 

 Bylo to vlastně kvůli mé kamarádce. ona sama má svůj vlastní blog a mě se líbilo, co dělá. Jak promlouvá k lidem a inspiruje mě. Právě kvůli tomuhle, jsem si začala uvědomovat, že to je to, co bych chtěla dělat. Myslím, že už jako malá, jsem k tomuto měla sklony. Dokonce jsem vlastnila pár blogů, ale známe jak to chodí. Napíšete jeden článek, a pak zapomenete heslo. Myslím ale, že s tímhle to vypadá nadějně. Aspoň pro zatím. 

Klár


 To je krásný příběh. Když jsme u té práce. Jsi v devítce, čekají tě přijímačky, pro jaký obor jsi se rozhodla?


 Jelikož už od šesté třídy, chodím na víceleté gymnázium, tak se tímto nemusím zabývat. Přemýšlela jsem sice, že přestoupím na střední školu, ale nakonec ( i když mi to mamka říkala celou dobu), jsem se rozhodla zůstat. Trochu z části, že jsem bála neúspěchu, ale myslím hlavně proto, že jsem nebyla rozhodnutá pro obor a na gymnáziu mám ještě čtyři roky. Možná si myslíte, že je to každodenní rutina, ale já mám plán, jak si ty čtyři roky oživit. Už se na ně moc těším. 

Gympl je dobrá volba. Jsi tam spokojená?

 Nedávno jsem na svém blogu zveřejnila článek o škole. Tam se vše dozvíte podrobněji, každopádně jsem tam spokojená. I když nejsem člověk, který by se do školy nějak těšil. 

 Tak to jsem na tom stejně. Ale přesuneme se k další otázce. Co taneční? Jdeš? A máš partnera?

 Ano, do tanečních jdu. Upřímně, nechápu lidi, kteří nejdou, podle mě je to základ. A partnera mám. Bude to můj nejlepší kamarád, se kterým sedím v lavici. mám to domluvené už tak půl roku, jsem totiž člověk, který potřebuje mít všechno naplánované dopředu. 

Přesně to si myslím. No, ale přejdeme k další otázce. Tentokrát půjde o internetový svět. máš teď někoho, kdo patří mezi tvé top?
  
 Pro mě docela těžká otázka, jelikož nevím, jak odpovědět. Nemám nikoho, koho bych pravidelně sledovala. Možná tak nějaké cestovatelské blogy a taky nějaké fitness dívky. Prostě to, co mě v danou chvíli zajímá. 

 Skvělá odpověď. Zmínila si se nám tady o cestování. Je nějaké místo, kam by ses chtěla na 100% podívat?

 I když je to šílenost, tak bych chtěla vidět celí svět, ale zrovna teď mě čeká jedna cesta. Nechci úplně říkat kam, ale když si počkáte, za měsíc nebo dva, odtud budou články na blogu. 

 Samozřejmě, soukromí necháme soukromím. Přejdeme tedy k další otázce. Jelikož jsi blogerka, musíš dělat věci kteří jiní nedělají. Jak to snáší tvoje okolí? 

 Jelikož jsem to řekla jenom pár mým nejbližším přátelům, nějaký velký problém to není. Zatím jsem to neřekla ani rodičům. Myslím, že na to je ještě čas. 

 Tak to máme stejně, taky jsem to ještě neřekla. Další otázka se týká tvého talentu. Jelikož jsi blogerka, máš talent na psaní. Píšeš nějakou knihu, nebo si o tom aspoň přemýšlela? 

 Tady ti budu trochu protiřečit, protože talent na psaní já opravdu nemám. Myslím, že je to z toho, že nemám žádnou fantazii. Proto jsem se také bála založit tento blog, ale zatím to klape. 

 To se nemusíš bát, blog máš výborný. Ale teď další otázka, trochu osobní, ale řekni nám, máš kluka? Nebo celkově, jaký máš vztah ke klukům?

 Měla jsem, ale zatím všechny mé vztahy nedopadli moc dobře. Proto jsem si naposledy řekla, že dokud mi nebude šestnáct, nic si s nikým nezačnu. S zatím se mi to daří. Jinak ke klukům mám vztah celkem v pohodě. Dokonce bych řekla, Že si s nimi rozumím více, jak s holkami. 

 To je mi líto. A také je mi líto, že tento rozhovor, je téměř u konce. Má tu poslední dvě otázky. Ta první zní: ,,Jaké sleduješ blogy a jakou máš ráda jejich tématiku?"

 Děkuji. Můj asi nejoblíbenější, je Weef's world. Tento blog je o cestování, takže pro mě samozřejmost. Jinak mám ráda vše, co mě zaujme. Ať už to je cestování, moda, nebo pohled na svět. 

 Děkji za typ, určitě kouknu. A před námi je poslední otázka. Jak by jsi popsala několika slovy tuto kampaň? 

 Podle mě je to suprový nápad. Myslím, že je to opravdu zajímavé a mě osobně to teď pomohlo roztřídit myšlenky a tak nějak mě to uklidnilo. Takže moc děkuji, že jsem se toho mohla zůčastnit!


 Vůbec nemusíš děkovat, Spolupráce s tebou byla skvělá a já už se nemůžu dočkat, až se zase někdy spojíme, ať už kvůli nějakému projektu, nebo jen tak. A taky chci říci, abys rozhodně pokračovala s blogem, protože je skvělí. 

 Pro dnešek je to tedy vše a v nejbližší době očekávejte článek na blogu It's my life -A-, jelikož tato kampaň rozhodně ještě není u konce. zde je odkaz na blog :  http://thatismylifeandblog.blogspot.cz/



Xoxo Clara 😗😗

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...