CHTĚLA BYCH VYDAT KNIHU? PLNĚNÍ NAŠICH SNŮ!

by - února 20, 2017

 


 Máte nějaký sen? Myslíte si, že se nemůže splnit?

 Omyl! Pokud máte sen, musíte dělat vše proto, aby se vám splnil. Ať je jakýkoliv. Například vaše vysněná práce. Máte již představu o vašem budoucím povolání? Nejste si jisti, jestli máte naději? Odpověď je Ano. Naděje je vždy, ale musíte věřit a hlavně si za tím jít.

 Máte pocit, že se vám všichni smějí? Že vám nevěří? V tom případě nevěšte hlavu, právě naopak, Víte, jak se ti co vám nevěří budou tvářit, až zjistí, že jste to dokázali? Že jste tam, kde jste chtěli být, nebo ještě lépe, že jste za hranicemi svých představ?

 Proto neváhejte a plňte si své sny.



 Můj sen je například takový, že bych chtěla vydat knihu. Jak mnozí z vás ví, můj wattpad účet. je obsazen několika mými příběhy. Musím uznat, že moje první knihy tam, také nejsou žádné zázraky, teď bych například mnoho věcí upravila a napsala jinak. Ale to k tomu patří. Naopak si mysíl, že čím více se tomu budete věnovat, tím více se bzdete zlepšovat. Osobně si myslím, že moje nejnovější kniha Married Secret, je na tom podstatně lépe, než třeba Sherlock Holmes, fan fikce, kterou jsem vytvořila. Teď momentálně, mám rozjetou jistou práci, která podle mě bude opravdu stát za to. Nechci se nějak vychloubat, to vůbec, ale jsem na ní doopravdy pyšná a to se teprve rozjíždím.


 Takže moudro z dnešního článku je takové, aby jsme neztráceli hlavu a soustředili se na naše sny, protože je pravděpodobnost, že se vyplní.


Zrdoj obrázku: https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=662&q=our+dreams&oq=our+dre&gs_l=img.3.0.0i19k1l10.3170.4524.0.5932.8.7.0.1.1.0.118.565.4j2.6.0....0...1ac.1.64.img..1.7.566.0..0.GeVpc_QRkEg#imgrc=kYGX_aYR4C1BQM:

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...