NEMOC V DOBĚ KORONY

by - srpna 31, 2020



Krásný dobrý den všem,

 tentokrát trošku nemocensky. Nebo spíš víc. Abych to upřesnila, ano, jsem nemoncá a ano, jsou to horečky, kašel a další věci, co by mohli až nepříjemně připomínat koronu. A o tom bych tu dnes právě chtěla krátce mluvit.

 Jestli je někdo momentálně nemocný, nebo byl za celou tu dobu, kdy probíhá korona krize, asi mi dá za pravdu, že je to teda pěkně na nic. Nejenom, že nemoc je stav, který asi většina z vás nesnáší, protože nikoho čistě a jednoduše nebaví válet se několik dní v posteli a nedělat naprosto nic produktivního, ale také je to stav, kdy se vás všichni štítí, výrazně více, než by se vás štítili za jiných okolností.

 A netýká se to samozřejmě jenom cizích lidí, ale i vás samotných. Díky všem strašákům ve zprávách a jednoduše všude kolem vás, během nemoci přemýšlíte nad určitými věcmi. Jednak vymýšlíte nejhorší scénář, jaký by se mohl stát, pro mě je to mimochodem nařízená čtrnácti denní karanténa, kdyby to covid opravdu byl, protože nám začínají praxe a nemůžu přijít o tolik dní. Další věc, kterou určitě děláte, v podstatě souběžně s tím, kdy vymýšlíte ten katastrofický scénář, je, že si hledáte rozdíly mezi chřipkou, nachlazením a koronou a začínáte pozorovat každičký malinký detail, který by mohl povzbudit nějakou z těch definicí na internetu.

 Kromě toho všeho samozřejmě zaměstnáváte hlavu vymýšlením věcí, kterými byste se mohli po čas nařízeného klidu zabavit a jak do té své ležící rutiny vložit něco aspoň trošičku produktivního. K tomu navíc pomalu zjišťujete, že asi vymizely všechny dobrý filmy a seriály, a že nemáte nic, na co by se dalo koukat. No, prostě klasická nemoc, jen v duchu koronadoby.

 Takže bych vám chtěla jenom říct, pokud něco takového zrovna zažíváte, věřte mi, nejste v tom sami.

 Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...