PES A.K.A. NOVÝ ČLEN RODINY

by - června 02, 2020



 Krásný den všem,

 dnes si místo klasického článku dáme po dlouhé době takovou galerii fotografií. Máme totiž již třetím týdnem nového pejska. No, spíš fenku. A je tak neskutečně roztomilá, že jsem se rozhodla podělit se s vámi aspoň o trochu té roztomilosti. 

 Jak jsem se vůbec dostali k tomu, že budeme mít psa, co to bude za rasu, jak se bude jmenovat, a tak dále, vám povím ve speciálním podcastu, protože je těch informací tolik, že by so to do jednoho článku skoro ani "nevešlo". Jelikož ale vím, že je ještě spousta lidí, co neposlouchá, nebo nechce poslouchat můj podcast, o ty základní informace se podělím i tady. 

 Máme tedy fenku australského ovčáka. Jmenuje se Happy, a musím říct, že to jméno zatím odpovídá i charakteru. Je neskutečně inteligentní, každý povel pochopí do pár minut, takž již už nějakou tu řádku umí. Je to takový malý ďábel, takže focení s ní je celkem složité, ale přesto se mi podařilo nějaké ty fotky vyfotit. Doufám, že se vám budou líbit, a že si poslechnete podcast, kde vám o ní povím víc!
















Xoxo Clara


You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...