ROK 2019!

by - prosince 27, 2019




 Krásný dobrý den,

   Tak se nám to blíží, rok 2020 je skoro za námi. Tento pátek je ten poslední, který v tomto roce máme. Musím ale říct, že tentokrát mě to nijak zvlášť netíží. Vždy jsem si nemohla navyknout na vyslovení správné číslovky. 

 Tentokrát mám ale pocit, že je to nějaké jiné. Mám z nadcházejícího roku zvláštní pocity. Cítím, že mi, a doufám, že i vám, přinese něco dobrého. Ještě lepšího, než jsem zažila za všechny ty roky co byly. Ale ještě, než se definitivně začnu rozplývat nad tím, co doufám přijde, ráda bych shrnula pár událostí, které mi ovlivnily život v roce 2019. 

 Abych řekla pravdu, myslím, že toto byl zatím ten nejlepší rok. A strašně rychle to uteklo. 

 V tomto roce jsem konečně zavedla trochu toho řadu sem na blog. Začala jsem vydávat poměrně pravidelně, až jsem si určila nový článek na každý pátek (což mi tedy ne vždy vychází). 

 Pustila jsem se do rozhovorů, které mě strašně moc baví a doufám, že v nich budu moct pokračovat i v roce 2020.

 Když už jsme u toho internetu, rok 2019 byl průlomový i v podcastové části. V září jsem nahrála svojí první epizodu a od té doby se snažím aspoň jednou za měsíc něco nehrát. Navíc jsem teď k Vánocům dostala krásný mikrofon, který je na podcasty přímo dělaný, takže už mě nebudou tížit nějakému ty problémy se zvukem.


 Ale abych se přesunula od blogu. V roce 2019 jsem zažila zatím nejlepší zážitek za celý můj život, a to Jazykový pobyt v Bournemouthu. Nejen, že mě tam rozmluvili, ale poznala jsem super lidi, udělala si nové kamarády. Za jednou kamarádkou mířím za necelý měsíc do Haagu.




 Kromě toho byl ten pobyt tak skvělí, že se tam v létě chystám znovu. Ne tedy na jazykový pobyt, ale chystám se tam za prací (dokonce i k té stejné rodině).



 Musím říct, že tento pobyt byl opravdu jeden z nejlepších a nejklíčovějších momentů tohoto roku.

 Nesmím opomenout ani skvělé spolupráce, které jsem v tomto roce měla. Vděčím za ně nakladatelství Pointa a jejich skvělým nápadům.




 Pak také musím zmínit můj vstup do třetího ročníku na střední škole a skvělou praxi, která mi nejen dělala radost, ale taky opravdu ukázala, že práce s dětmi je něco, co chci dělat ve svém životě. 

 Jsem moc ráda, že mě nakonec rodiče přemluvili jít na praxi do této školky a já tak mohla poznat skvělé paní učitelky, skvělé děti a individuální způsob vzdělání. Nemůžu se dočkat, až je všechny zase v lednu uvidím.




 Abych to tak shrnula, rok 2019 byl prostě plný radosti, nových věcí, změn a poznání, občas taky pár bolístek a hádek, ale tak to by nebyl život, že?

 Doufám, že rok 2020 bude aspoň stejném tak dobrý, jako byl ten letošní!










 A vám to přeji samozřejmě také!

 PS: Napište mi, jaký byl váš rok 2019!

 Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...