JAK SE NĚKDY PLÁNY NEDAŘÍ

by - listopadu 24, 2019




 Krásný dobrý den,


  Abych byla upřímná, tento článek měl být původně úplně o něčem jiném. Nejdříve jsem měla vydat recenzi, pak shrnutí cvičení, pak jsem si řekla, že vydám storytime na den, který se jí obvzlášť povedl. 

 Když jsem si ale uvědomila to, že jsem dostala pár důležitých jedniček, napsala dobře test, na který jsem se neučila a koupila lístky na Harryho Stylese (mimochodemhodem jeden prodávám, kdyby někdo chtěl), nikoho nebude zajímat, napadlo mě ještě nové shrnutí seriálů a díl podcastu, na který jsem ale bohužel neměla čas.

 Poté jsem se zoufale vrátila zpět ke cvičení. Upřímně, opravdu jsem měla v plánu ho napsat, jenomže jsem celé dopoledne uklízela a pekla, a odpo jsme byli pryč, večer pak koukali na StarDance. Nakonec mi tedy zbylo jenom 5 minut před půlnocí, teď už jenom minuta, a já tu sedím s mobilem v ruce, protože jsem moc líná a unavená na to, otevřít si notebook a píši o tom, jak se občas prostě něco nepovede. Můžete to mít napláné sebevíc, můžete mít hromadu záložních plánů, ale i tak tam je ta maličká možnost, že to prostě nevyjde. Tak bych vám jenom chtěla říct, že to není žádná katastrofa, svět stále stojí (i když možná už dlouho nebude... Každopádně to nebude proto, že se nám nepovede to, co jsme původně daný den plánovaly!)

 Pojďme se tedy méně stresovat a užívat si v každém dni aspoň jednoho okamžiku, kdy se stane něco hezkého! 💛

 Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...