SHRNUTÍ MĚSÍCE I ŘÍJEN

by - října 26, 2019




Krásný dobrý den vám všem,

 jsem tady opět po měsíci s celkovým shrnutím. Tentokrát za říjen. Tak snad si to užijete.

 Abych byla upřímná, říjen se nesl ve znamení praxí. Vlastně od 7. října do 25. jsem nedělala nic jiného, než chodila do školky, psala přípravy a deníky a spala. Právě i proto jsem na svém facebooku oznámila, že články budou tento měsíc místo v pátek vycházet v sobotu. A často jsem i s tímto termínem nebyla za dobře. Dneska se snad ale všechno povede a článek vyjde včas.

 Kromě praxe jsem ale byla o jednom víkendu s rodinnou na výletě v lesoparku kousek za Libercem, kde to bylo moc hezké. Trošičku mě ale zklamalo, že tam neměli více vyřezávaných věcí jako toho obra. Každopádně to byla moc hezká procházka.




 Pak jsem si také udělala moc pěknou procházku s naším psem, kterého jsem měla celý den na hlídání. Vyšli jsme si do lesa a jen tak se toulali loukami společně s pocitem, že aspoň chvíli nemusíme nad ničím přemýšlet, i když jsem přemýšlela i tak, protože to jinak nedokážu.

 V říjnu také nemohla chybět ani další rodinná oslava, ze které ale tentokrát není žádná fotka, jelikož jsme to nepořádali mi, ale sestřenky.

 V tomto týdnu pak přišlo dýňování, taková malá oslava nastávajícího halloweenu v naší vesnici. K té příležitosti jsme si (nebo spíš mamka) udělali takovouhle krásnou dýni:





 A nakonec se stal zázrak a já začala natáčet můj historicky první týdenní vlog, tak jsem zvědavá, co z toho vznikne!

 BTW. Můj typ tohohle měsíce. Vánoce se blíží a s nimi i vánoční písně. A Lea Michele, jedna z mých oblíbených zpěvaček a hereček, včera vydala svoje vánoční album s krásnými verzemi vánočních písní a dokonce jednou úplně originální, kterou teda poslouchám zrovna když tohle píši, a je to snad nejhezčí vánoční píseň, kterou jsem kdy slyšela. Taková pěkně energická, rozhodně ji doporučuji a přiložím ji sem!






 To by bylo pro dnešní článek asi vše, jinak, příští týden se těšte na nový VELMI VELMI VELMI speciální rozhovor. Jsem z toho úplně nadšená!!!

 Xoxo Clara

You May Also Like

2 komentářů

  1. Jej, nestraš s Vánocemi tak brzy :D Já se taky chystám na oslavení Halloweenu, akorát v práci, kde máme tématicky den. Jen ještě stále dumám nad vhodnou maskou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😂 no jo, s těmi Vánoci jsem trochu šílená 😂 někdy jedu vánoční písničky i v létě 😂😂 tak ať se to vydaří a vybereš skvělou masku ♥️

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...