TOP SERIÁLY #4

by - září 20, 2019




Krásný dobrý den.

Zatím jsem vždy tak každý půl rok dělala článek na tipy na seriály. Proto ho ani teď nemůžu vynechat. Mám tu pro vás dnes 3 seriály, které bych vám ráda představila. Abych byla upřímná, mám jich v záloze více, ale chci si nějaké nechat zase do dalšího dílu! 😀
Nebudu to asi nějak zbytečně zdržovat, můžeme jít rovnou na to.


1. HOW TO GET AWAY WITH A MURDER (VRAŽEDNÁ PRÁVA)

Pokud mě znáte, víte že docela koukám na seriály, kde je hodně vražd, a řeší se tam zločiny. Ani tento nebude vyjímkou. Je to skvělý seriál, který má neuvěřtelně rychlý spád a úžasnou kvalitu, je tu ale jedna věc, kterou tomuto seriálu musím vytknout. Český dabing. To je něco příšerného. Doporučuji na něj tedy koukat s titulky, nebo pouze v angličtině. Každpopádně, u každého seriálu je důležitý děj, takže jdeme na něj.




Jde tam v podstatě o to, že si právnička a učitelka na vysoké právnické škole, vybere ze svých studentů pět lidí na takovou stáž, a řeší s nimi její případy. To byl ale vcelku nudný děj, co? Proto vás asi nepřekvapí, když se do toho zamotá pár vražd, do kterých budou naši stážisté tak trochu zapleteni. A přesně to změní všem životy.

Tento seriál je naprostá pecka. Mám ho zkouknutý už docela dlouho a teď čekám na 6. sérii, závěrečnou sérii, která vyjde již velmi brzy!



2. GLEE

Na tento seriál jsem začala koukat, protože jsem potřebovala nějakou oddychovku od všech těch vraž a dramat. To jsem ale nevěděla, že mě ten seriál tak chytí, nepustí až do svého konce a stane se tak jedním z mých nejoblíbenějších serálů.







Nemá tady smysl ani moc rozepisovat děj, jelikož to začíná poněkud kýčovitě, pak se to ale změní v naprosto luxusní serál. Každopádně jde vlastně o moderní hudební sbory, předevšm tedy ten "náš", na středních školách.

 Nejde ovšem jen tak o obyčejný sbor. Jsou to sbory, které se účastní mezinárodních soutěží, se vším všudy.  Kromě zboru se tento serál ale točí hlavně kolem našich hlavních hrdinů, které jsem si naprosto zamilovala. Pro ty, kteří jste tento serirál neviděli, vám to nic neřekne, každopádně jsem si totálně zamilovala Kurta, je mojí nejoblíbenější postavou, a štve mě, že se mu nevěnovali ještě víc.

3. PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS

Pane bože.. Tak jsem strašně jsem se těšila, až vám budu moct doporučit tento seriál, jelikož jak moc dobře víte, zbožňuji Pretty little Liars, už jsem je celé viděla dvakrát, a tak mi nemohl uniknout ani tento spin-off. Je to v pořadí už celkem druhý, první spin-off byl Ravenswood, ale na ten jsem se upřímně zvládla koukat asi tak dva díly. 

Toto je naprosto neuvěřitelně skvělý serál. Fakt, něco neskutečného. Nedokážu odhadnout, jestli bude bavit všechny. Například moje mamka, která naprosto zbožňovala Prolhané krásky. I přes to i ale tento seriál moc nebavil. U mě má ale jedničku. A to velkou. Dokonce s hvězdičkou. Miluju to obsazení, dějovou linku a všechno ostatní.




Nebudu vám ale lhát, Pretty little liars bylo sis o trošičku lepší. Každopádně, toto je seriál, který jsem si absolutně zamilovala, a vážně doufám, že vyjde druhá série.

Abych vám trochu osvětlila dějovou linku. Odehrává se to v Oregonu na prestižní soukromé vysoké škole, která má zařízení, které má zaručovat naprostou bezpečnost. Toto zařízení se tam dalo, když dcera majitelky školy spáchala sebevraždu. Děj se odehráv rok po té, kdy Alison přijíždí do školy učit. Zjišťuje, že na škole pracuje i Mona, která se tam přesunula z Paříže... (pokud jste sledovali PLL, tak víte). Seznámí se tam také s několika žáky, tedy našimi novými hlavními postavami.

Potká se také s mladším synem majitelky, o kterém se od Mony dozví, že by mohl být nebezpečný. Tady se ale tento seriál stále rozjíždí, a velká jízda začne, až když se Nolan, syn majitelky, nalezne mrtví. Nejhorší na tom je, že Nolan zemřel přesně tak, jak si to chvíli před tím představovali Caitlin, Ava a Dylan. Hlavními podezřelími se tedy ihned stanou naše hlavní postavy. A také Taylor možná není vůbec mrtvá. Zvládnou najít správného vraha, než je policie usvědčí?






Tak jo, to bychom měli. Doufám, že vás tyto seriály zaujaly stejně jako mě, a budu ráda, když mi napíšete, zda jste je už také viděli, nebo se na ně díky tomuto článku chystáte podívat. 😀 

Mějte se krásně a užívejte víkend! 

Xoxo Clara

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já miluji seriál prolhané krásky a miluji i tu novou verzi. Glee jsem viděla pár dílů a jak se tam zpívá je to na mě už trochu moc. A ten první seriál mě zaujal.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...