SHRNUTÍ SRPNA 2019

by - srpna 30, 2019



Krásný dobrý den,

 tak je to tady. Poslední měsíc prázdnin je skoro za námi. Nemůžu uvěřit tomu, že to vážně říkám. Bohužel je tomu ale tak a ti, co chodí stejně jako já ještě do školy, to čeká příští pondělí. 

 Dnes jsme tady ale proto, abych vám shrnula tento měsíc. Vše, co se odehrálo a podobné věci. Upřímně se na to velmi těším, jelikož tento měsíc byl jeden z nejlepších v mém životě.



 První dny v tomto měsíci mě provázely samozřejmě noční můry a cestovní horečka. Kromě toho balení kufru a neustálé kontrolování toho, zda mám vše. Přesně tak jsem trávila první dny tohoto měsíce. 

 V sobotu jsem pak vyrazila s mamkou nakupovat oblečení a různé krávoviny, které jsem samozřejmě na moji misy nutně potřebovala. 😂 Pro vaši informaci jsem si pořídila několik triček, dvoje boty a drogerii... A na ty krávovinky jsem překvapivě nenarazila. 😂♥️

 V neděli nastal pak ten osudný den a já jsem odcestovala na čtrnáct dní na můj jazykový pobyt v Bournemouthu, do skvělého města na jihu Anglie. Tam můj příběh už znáte, a tak vám ho nebudu vyprávět znova. Pokud jste tady ale poprvé, na mém blogu jsem věnovala poslední tři články právě tomuto výletu! ♥️😀 



 Když jsem se vrátila zpátky, první dva dny jsem strávila spaním. A to nekecám. Byla jsem totiž fakt šíleně unavená, a tak jsem vždy stávala až kolem oběda. Kromě toho jsem se dostávala z hodinového jetlagu, snad jsem to napsala správně, který se mě mimochodem nechce pořád pustit. (Budu ráda za jakékoliv tipy) 

 Po těchto pár dnech jsem nastoupila znova do práce. Myslím tím jako do mé brigády, o které mimochodem chystám článek v co nejbližší době, nic se nebojte! 😀 

 A pak jsem trávila dny střídavě u seriálu, knížek, práce, psaní, učení ( bohužel) a spánku.



 Navštívila jsem se i s pár kamarádkama, a šla na houby. Moc jsem jich teda nenašla, přesně dva hřiby, ale naštěstí jsem tam nebyla sama, a tak to na aspoň nsvtu smaženici vystačilo. A že teda byla výborná! 

 A jak jste si užili tento měsíc vy? 😀

Xoxo Clara

You May Also Like

4 komentářů

  1. Můj srpen byl aktivní - běžecké závody, rafty se spolužáky, paddle board - ale také odpočinkový, protože jsem byla nemocná :D Tak nějak vyvážený měsíc :)
    Klidný začátek nového školního roku, přeji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsi měla docela stresující začátek srpna, ale pak už to jak čtu bylo lepší a lepší. :) Já se přiznám, že školou povinná už nejsem, takže jsem vlastně žádné prázdniny neměla a prostě jen chodím stále do práce - ale na mou obhajobu mě moje práce opravdu baví (většinu času). Naštěstí. :)

    Měj se hezky
    …ARI
    Blog: ARI Drobná
    FB: @marianaaridrobna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář! 😊 ano, nakonec byl ten měsíc skvělý! Tak to je nejhlavnější, že tě tvoje práce baví 😊

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...