OHLED ZA ROKEM 2018!

by - ledna 30, 2019




Tak jo, asi jsem úplně poslední v tomto roce, kdo tento článek dělá, ale co, že? Já tyto články pokládám za nejlepší připomínku uplynulého roku, máte v nich totiž uložený celý vás rok, a můžete se na to zpětně kdykoli podívat 💓 Proto doufám, že se vám tento článek bude líbit, a sami do komentářů napíšete vás nejlepší zážitek z roku 2018!

Leden

       Jelikož jsme měli delší Vánoční prázdniny, první týden v lednu jsem s trávila doma. A jelikož jsme měli před přehrávkami ( zkoušky na naší škole z klavíru, kytary, zpěvu a flétny), celí jsem ho trávila za klavírem. Na klavír hraji již několik let, takže to pro mě nebyla taková makačka, jako třeba pro jiné holky z naší třídy, každopádně hraní na klavír miluji, a tak jsem si to i docela užila. Vlastně jsem za klavírem strávila i další týden. A pak to přišlo. Moje první přehrávky na mojí škole. Byla jsem z toho celá vyklepaná, totálně jsem zmotala povinné představení sama sebe u zkoušky (jméno, co budu hrát a tak...), ostatně o tom mám i článek. Ten si můžete přečíst ZDE. A pak byl konec. Nakonec jsem dostala jedničku, ale tedy nervy jsem z toho měla jak, no to radši nebudu říkat. Zbytek ledna se už nic extra zajímavého nedělo.



Únor

     Můj nor byl příšerný. V té obě jsem byla totiž příšerně náchylná na nemoci, a zrovna řádila chřipková epidemie, takže jsem ji samozřejmě dostala také. Celí únor jsem tak proležela doma. Jedna věc byla ale skvělá, a to bylo to, že jsme konečně objednali letenky do Londýna, který jsem dostala k Vánocům.

Březen

    V březnu jsme měli jarní prázdniny, a tak jsme s tátou vyrazili do Londýna. To byl asi nejlepší zážitek z minulého roku. Pokud mě sledujete déle, víte, že Londýn je moje nejoblíbenější město, a jedno se tam chystám přestěhovat. Proto jsem z toho byla nadšená. Tam jsme strávili celkem tři dny. Chodili jsme po všech místech, které jsme si naplánovali, a senzačně jsme si to užily. V březnu jsme také byli na českém trojmezí mezi Českem, Německem a Polskem. 





Duben

    Duben jako znamení mé nejméně oblíbené roční doby. Velikonoce. Jediné dvě věci, kvůli čemu toto období ještě jakž takž zvládám, jsou vejce a bramborový salát. V dubnu také odjela babička na víkend na Moravu, a tak jsem hlídala našeho pejska. A viděla tento nádherný západ slunce. Konec dubna jsme nestrávili na čarodějnicích, alej jeli na dva dny na Moravu. Jeden den jsme byli na výletě v Bratislavě, a druhý den jsme jeli na tamější trojmezí. 



Květen

   Květen mám ráda hned z několika důvodů. Je krásné počasí, všechno kvete, není žádné úmorné vedro, a mám NAROZENINY! Takže jsem v květnu oslavila své 16. narozeniny. Byla to jen malá oslava, protože se ségrami máme narozeniny ve třech měsících po sobě, takže pak děláme jednu velkou pro celou rodinu. Květen je také předposlední měsíc ve školním roce, proto se začali psát různé písemky. Na konci května jsme také se školou vyrazily na sportovní kurz, a ten jsme si náramně užily!

Tahle fotka je třeba mega vtipná! 😂



Červen

  Asi nejhorší měsíc z minulého roku vůbec. Byl poslední měsíc školy, takže jsme se připravovali na další přehrávky, a všechno se tak nahromadilo, že jsem podlehla naprostému vyčerpání. Jednou jsem si dokonce musela jít tak brzy, abych vůbec byla schopná druhý den nějak fungovat. Z důsledku toho jsme také "pokazila" přehrávky. No, dostala jsme za 2, ale pro mě, jako dlouholetou "pianistku", to byl docela nářez, a dost se mě to dotklo. Takže červen bych jako dobrý měsíc minulého roku rozhodně neoznačila.  Ale abych zase nebyla tak negativní, dvě pozitivní věci by se tam našly. Jarmark. Událost, na kterou se vždy těším. Atrakce, jídlo, no, kdo by nechtěl, že? A pak také náš školní výlet do Koruny stromů v Krkonoších. To jsem si moc užila.


Musela jsem sem dát i nějakou momentku 😂




Červenec

  Tento měsíc sebou přinesl spoustu dobré nálady, opálení a odpočinku, protože jsem byl hned na dvou dovolených. Nejdříve s babičkou na Mallorce, a později s rodiči na Slovensku, a poté v Chorvatsku. Co bych k tomu dodala, moc jsem si to užila.














Srpen

    Srpen přinesl pár nových věcí. Já jsem konečně, po dlouhém přemlouvání se, začala běhat. A dodnes nelituji. Pak se uskutečnila svatba mojí sestřenky.  To byl skvělí den. A s koncem srpna se také začala blížit škola. No, to už tak skvělé nebylo. Strávila jsem dva dny u druhé sestřenky na prázdninách a byla s ní poprvé ve fitku. V srpnu jsme podnikly výlet na vypuštěnou přehradu, a Rýgrovu cestu.







Září

   ŠKOLA! Co k tomu dodat. Začala jsem chodit do druháku, a učení se jen valilo, a do teď nepovolilo. 😂 Fitko mě tak chytlo, že jsem si v Mladé Boleslavi našla fitka, a do jednoho hned vyrazila. Nakonec jsem si koupila permanentku na deset vstupů. Na konci září jsme také začínaly kurz plavání. A září jsem také začala stříhat edity na moje oblíbené seriály, a filmy. A to mě strašně baví. Pokdud se na nějaké chcete kouknout, můj kanál najdete ZDE.

Říjen

    V srpnu jsme s rodiči vyrazily na senzační výlet blízko Mnichova hradiště. Byla to nádherná procházka kolem takových rybníků, a pak výlet na hrad. V říjnu mě taky začala bolet osmička, a tak jsem šla na moje první vyndávání.







  Listopad

   V listopadu se toho zase tolik neodehrálo. Bylo to spíše takové pendlování mezi školou a domem, a moje rutina bylo vstát, vyčistit zuby, najíst se, jet do školy, spát v autobuse, jet ze školy, spát v autobuse, přijet domů, svačina, úkol, seriál a spánek. A tak pořád do kola. 

Prosinec

   A nakonec  prosinec. Tam se toho odehrálo dost. Byli jsme s rodiči a ségrami v Drážďanech na trzích. Také jsem se tam svezla se ségrami na ruském kole. A tři dny později jsem tam byla znova se školou, ale to byl spíš Primark. Pak následovala Praha, a muzikál Legenda jménem Holmes, který jsem dostala k narozeninám, a který byl mimochodem skvělí. A pak Vánoce. No co dodat, to bylo to, na co se všichni celí rok těšili. A už je to zase za námi. Ach jo. Každopádně letos byli Vánoce opět skvělé, dostala jsem skvělé dárky a užila si to  rodinou.







Tak jo, a to by bylo celé shrnutí mého roku 2018! A jaký jste ho měli vy? budu moc ráda, když i to napíšete do komentářů. 



Xoxo Clara 











You May Also Like

2 komentářů

  1. Je vidět, že sis rok 2018 užila, až na konec, který jsi měla poměrně hektický. Přeji ti ať máš rok 2019 plný splněných očekávání<3.

    Měj se krásně!
    ByGabra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee. Děkuji moc. Ano, bylo to fajn. Také ti přeji do roku 2019 všechno nejlepší! :D

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...