TOP VÁNOČNÍ FILMY

by - prosince 08, 2018





A jsem tu zas. Vánoce jsou nám klepou na dveře, a já ještě nevydala žádný vánoční článek. A proto jsem dnes tu. Vánoční filmy. Moje oblíbená část Vánoc. A protože si myslím, že to je na Vánocích ta nejlepší část asi pro většinu lidí, jsem tu s obrovským seznamem nových a originálních vánočních filmů. Tento článek je pro mě velmi důležitý, protože já osobně vánoční filmy miluji, a s rodinou máme takovou tradici, že si před vánoci vždy pouštíme každou sobotu nebo neděli vánoční film. Jenže tentokrát jsme nechtěli koukat na takové ty klasiky. Na to se koukneme až o těch "pravých" vánocích. Proto jsme na internet hledali další možnosti na vánoční filmy. Jenže jsme zjistili, že všude jsou filmy, jako Sám doma, a bylo dost těžké sehnat originální vánoční film, který jsme ještě neviděli. Přeci jenom jsme nakonec pár takových našli, a ty tu dnes také zmíním, ale většinu tohoto času věnuji vánočním filmům od Netflixu.

Chtěla bych začít takovým celkovým shrnutím ohledně toho, jaké žánry vám tady budu představovat, a tak. Mám tady pár filmů pro děti a celou rodinu, a pak tady mám, a je to asi naprostá většina mých oblíbených vánočních filmů, a to jsou, jak už jsem zmínila, Netflixové filmy. Aby jste se nedivili že jsem Netflix nikdy nezmínila, tak vám to chci uvést na pravou míru. Já Netflix nemám, a zatím ho ani neplánuji, protože opravdu nemám tolik peněz, abych mohla každý měsíc utrácet několik stovek za to, abych se mohla kouknout  na filmy. O těchto filmech se vždycky dozvím z youtube, kde má Netflix stanici a dává tam svoje trailery, a pak si film vyhledám na internetu online. Musím ale přiznat, že ne vždy to jde, a kor u těch filmů z Netflixu je o docela velký oříšek. Někdy mi to trvá docela dlouho, než ho najdu.Někdo na mém místě by to jistě už kolikrát vzdal, ale já jsem už od přírody taková, že nenechám nic být, a vždy se snažím co nejvíce bojovat, a tak i v těchto případech to nevzdávám, dokud ten film prostě nenajdu.




Také bych vám chtěla říci, proč zrovna filmy z Netflixu jsou moje nejoblíbenější.  Je to rovnou z několika důvodů. Jendím je, že to jso filmy velmi závbavné a oddechové a vyvolají ve mě tu opravdovou vánoční náladu. A pak je tady už jen jeden jediný důvod. Jsou v nangličtině. Nemají české titulky, a když tyto filmy najdu online na internetu, tak ani anglické. Proto jsme odkázáni jenom na děj a na angličtinu jako takovou. Pro někoho je to možná nevýhoda, a odradí je to na takové filmy dívat, já to ovšem beru jako nesmírnou výhodu, protože se tím připravujete na svůj budoucí život: Naučíte se tím používat angličtinu, a porozumět kontextu, i když nerozumíte každému slovu. A to je podle mě v angličtině nejdůležitější.

Já, jelikož můj životní cíl, je žít v Londýně proto tuto výhodu velmi oceňuji. Pokud jste na tom stejně, budu ráda, když mi to napíšete do komentářů 😃 A teď už přejdeme rovnou k filmům.

Dnes tu dohromady zmíním celkem 8 filmů, jak už jsme mohli poznat z úvodní koláže.

Začněme asi filmy českými,, nebo respektive nadabovanými a jedním Netflixovým filme, který jsem našla s titulkama.

1. 

VÁNOČNÍ SKŘÍTEK

Jak už jsme psala, tak se s rodiči koukáme na vánoční filmy, a hledáme je na internetu. A jedním z těch, co jsme našli, a ještě ho neviděli, byl Vánoční skřítek. Tento film vybral táta, aniž by se nás na to zeptal. A udělal dobře. Protože kdyby se nás zeptal, je tady jistá možnost, že bychom odmítli, a udělali bychom velkou chybu. To mi věřme. Ze začátku to vypadal jako naprostá blbost. Byli tam průměrný kulisy. Prostě nic moc. Ale pak se to rozjelo. Abyste věěli, o čem mluvím, jde vlastně o člověka, který jako miminko vlezl Santovi do pytle, když dával dárky v sirotčinci, a on si ho odnesl do "skřítčí říše". A on rostl, a dospíval, a Buddy tak za 30 let po jeho přinesení  zjišťuje, že je jiný než ostatní, a když se dozví, že je člověk, rozhodne se vydat do New Yorku, aby našel svého tátu. Ten je ovšem u Santy Clause na seznamu ZLOBIVÝCH! 








No, myslím, že s touto komedií rozhodně nešlápnete vedle. Je zábavná, a musím přiznat, že další tři dny se jí ještě smějete.  Tomuto filmu dávám **** a půl hvězdy!

Tuto komedii najdete ZDE!

2.

VELKÁ VÁNOČNÍ JÍZDA / ARTHUR CHRISTMAS

Toto je asi můj nejoblíbenější vánoční komedie, která kdy vznikla. Je to vtipný, poučný a má to krásný příběh. Zaručím vám, že tento film se líbí dětem, i dospělím. Koukali jsme na to celá rodina, a každý si tam našel něco svého. Pokud jde o děj, je to o tom, jak rodina Santových má vymakané stroje, skoro takovou "vesmírnou" loď, a na staré dobré sáně jakoby zapoměli. Jenže v jejich systému se jednou vyskytl "drobný" háček. Zapomněli doručit jeden dárek. Nejmladší syn Arthur dělá v Santově rodině korespondenci dopisů, a tak je k dětem nejvíce přilnutý. Mnohem víc, než jeho protivný starší bratr. A proto, když odmítnou doručit poslední dárek, protože by to "nestihli", Arthur společně jeho dědou a jeho starými sáněmi a docela mladými soby na dobrodružnou cestu, která má za cíl předat poslední dárek. Vezmou sebou malou elfici "baličku", která celému příběhu ještě navýší na své hodnotě.









Na tento film se opravdu stojí za to kouknout. Já mu dávám ***** hvězdiček!

Tento animák najdete ZDE!

3.

CHRISTMAS CHRONICLES

A konečně se dostáváme k Netflixu. Toto je jediný z filmů, který jsem našla s titulky, ale i kdyby tam ty titulky nebyli, ani by to možná nevadilo, protože jsem vcelku rozumněla. Tento film je o dvou sourozencích, kteří zůstanou a Štědrý večer sami doma, protože jejich máma má službu v nemocnici, a jejich otec zemřel mnulé vánoce. Jejich tradičním vánočním zvykem bylo natáčet vánoční videa, a tak když jedenáctiletá Kate na sterém videu zahlídne v záběru Santu Clause, přemluví svého bratra, aby ten večer zůstali vzhůru, a spatřili to, co ještě nikdo před tím. Celé odpoledne nastražují pasti, kdyby náhodou usli, aby je vzbudil jeho příchod. a TAKÉ, ŽE JO. Bohužel ho ale nestihnou spatřit celého a tak se za ním vydají na ulici. Tam najdou jeho sáně, a samozřejmě mají touhu se do nich podívat. Jenomže mají tak trochu smůlu, a Santa s nimi ujede. A ta se Kate a Teddy vydávají na dobrodružnou cestu.






Opět musím říct, že tento rok se ty filmy njak překonali, jeden lepší než druhý, a já se nemůžu vynachválit, proto i tomuto filmu dávám ***** hvězd. 

Film s titulky najdete  ZDE!

4.

A CHRISTMAS PRINCE

Toto je nejlepší roantický vánoční film, jaký jsem kdy viděla. Jde o hlavní hrdinku Amber, která pracuje jako novinářka jednoho časopisu a ta dostane za úkol jet na setkání s princem Richardem, budoucím králem Aldovie. Jeho otec totiž zemřel, a tak nastal jeho čas převzít korunu. On o ní ale moc nestojí, a proto je pořád na cestách, a všechny časopisy o něm píší jako o playboyi. Amber se tedy rozhodne na setkání jet, a spolu s ostatními novináři z jiných časopisů se vydá na cestu. Jenomže co se nestane. Richard na toto setkání vůbec nedorazí, a tak to se novináři vracejí domů. Amber ale napadne udělat aspoň nějaké fotky v paláci, a tak se tam tajně vplíží. Naneštěstí si ji všimne jeden ze zaměstnanců, a shodou okolností si jí splete s vychovatelkou, která měla nastoupit jako učitelka princezny Emily. A tak je Amber najednou ve středu dění. Je každý den v paláci s princeznou Emily, a dokonce princem Richardem, a vzájemně se začínají poznávat.





Víc vám k tomu asi říkat nebudu, protože bych vám prozradila celí příběh. Tento film bych doporučovala všem dívkám, které mají rády romantické filmy. Tomuto filu dávám ***** hvězd.

Film v angličtině, ale zdarma najdete ze: ZDE!

5.

A CHRISTMAS PRINCE: HE ROAYL WEDDING!

Ano, hádáte správně, toto je druhý díl předchozího filmu, proto vám k němu nebudu ani nic říkat, protože bych prozradila celí děj prvního dílu. Každopádně tomuto filmu dávám **** hvězdy.







Film zdarma najdete ZDE!

6.

THE HOLIDAY CALENDAR

Tento film také rozhodně stojí za zmíňku. Abby, hlavní hrdinka tohoto filmu, dostane od svého dědy naa vánoce advetní kalendář, který kdysi patřil její babičce. Nejprve se to zdá jako obyčejný domeček na výstavu, ale hned druhý den Abby zjistí, že kalendář je kouzelný, a předpovídá budoucnost, nebo lépe řečeno, to, co se ten den stane. 







No, myslím, že víc vědět nepotřebujete, protože vám nechci prozrazovat děj, a doufám, že se a film podíváte, a do komentářů mi napíšete svůj názor. Film, je spíše pro dospělé. Moje hodnocení bude **** hvězdy. 

Film online najdete ZDE!

7.

THE PRINCESS SWITCH

Tento film je naprosto skvělí. Je tam skvělí nápad, a je podle mě originální. Jde to, že jedna z našich hlavních hrdinek, pekařka, dostane pozvánku od královské rodiny na každoroční cukrářskou soutěž v království Belgravia. Rozhodne se nabídku přijmout, a spolu se svým nejlepším kamarádem a jeho dcerou tam odjedou. Shodou okolností tam má zrovna přijet vévodkyně, která si má vzít prince. A tyto dvě se na přípravě soutěže omylem střetnou, a zjistí, že jsou úplně stejné. Jako by si z oka vypadli. Seznámí se, a vévodkyně Stacy poprosí, jestli by si sní nemohla na dva dny vyměnit místo, protože by chtěla poznat život ve městě, a jak to tam chodí. Slíbí Stacy, že princ nebude v zámku, jelikož má pracovní cestu. Světe div se, princ bohužel tuto cestu zruší, aby se mohl věnovat vévodkyni, ale netuší, že je to někdo úplně jiný.   







Myslím, že to by vám mělo stačit, protože opět nechci prozrazovat více děje. Jediné, co mi na filmu vadí, je to, že šáhli po špatném herci prince. Nevím proč, ale do té role mi nesedí, a ještě ke všemu to není vůbec můj typ, ale v průběhu  filmu jsem si docela zvykla, ale přesto dávám filmu *** hvězdy. 

Film najdete ZDE!

8.

CHRISTMAS INHERITANCE

Tenot film byl rozhodně nejslabší z těch, co jsem sem dala, ale myslím, že i tak si někdo přijde na své. Já na ten film koukala proto, protože tam hraje Eliza Taylor, a já, jelikož miluji The 100, jsem neodolala, a film si pustila. Musím říct, že ze začátku nuda, ale pak se to trochu rozjelo. A zase, příšerný herec. Jako ten z městečka Snow Falls byl fakt ošklivý, to nebudu lhát, každopádně pokud si bude chtít tento film někdo pustit, myslím, že to ničemu neuškodí, ovšem ani nepomůže, já se musím přiznat, že jsem ho zatím ani nedokoukala... Ale nebojte, chystám se na to, jen potřebuju chvíli klidu. Momentálně totiž nedělám nic jiného, než že se učím, a nebo zkouším.. 





Pokud vás zajímá, o čem film je, hlavní hrdinka Ellen je dcera bohatého obchodníka, která má zdědit jeho firmu. Stále se snaží, aby ji lidé brali, ale všichni ji berou jenom za rozmazlenou holku, co si užívá peněz. A tak ji táta pošle do městečka Snow Falls, aby předala dopis jistému Zekovi, bývalému spolupracovníkovi, a zúčastnila se tak jejich dlouholeté tradice. Bohužel ale město zasáhne bouře, a ona je tak nucena tam zůstat,  pomáhat ostatním, a možná konečně poznat, co je pravá láska... 

Tomuto filmu za mě zatím dávám ** a půl hvězdy. 

Tento film online najdete ZDE!

To by bylo tedy pro dnešek vše. Doufám, že mi do komentářů napíšete svoje oblíbené vánoční filmy😃


Xoxo Clara


You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...