MĚJTE K SOBĚ TROCHU ÚCTY...

by - března 17, 2018


Tento článek nebude asi úplně pro všechny. Chtěl abych ho věnovat všem lidem, kteří jsou vyděšení sami ze sebe. Kteří si myslí, že nestojí za nic. Kteří věřím pomluvám na jejich osobu. A chtěla bych jim říct, že ať už o nich říkají cokoliv, není to pravda.

 Protože pravou pravdu zná jen člověk sám. Nikdo jiný. Přiznejme si to nahlas. Nikdo nás nezná tak, jako mi sami sebe. Protože do nás nikdo kromě nás nevidí. Takže, zvedněte hlavu, usmějte se a kašlete na ostatní a jejich řeči.



 Řekněte mi... Kdo z vás byl někdy nějakým způsobem šikanován? Myslím, že hodně z nás si tím prošlo. I když si to někdo nechce přiznat, je to tak. A proč se to stalo? Protože lidé do nás rýpali tak dlouho, že nás postupně potápěli, až jsem jednou byli úplně pod vodou.

  A to byl ten bod zlomu. Pak jsme si všichni mysleli, že stojíme za nic, a že o nás nikdo nestojí. Jenomže jsme se spletly.  Protože ti, o které tady nikdo nestojí, jsou právě ti, kteří nás potápějí pod hladinu. 
Nemyslíte, že je to nespravedlivé? Samozřejmě, že je. Jenomže s tím nejde nic dělat. Je to život. A my se s tím musíme naučit žít. Musíme se naučit přenést se přes to, co si myslí ostatní a žít si svůj život. Né život, který nám někdo určí tím, že na nás shodí spoustu nečistot, v podobě ošklivých pomluv. 

 Zkuste se nad tím pořádně zamyslet. Přece si nenecháme zničit život jenom kvůli tomu, že ho má někdo horší, než mi. A věřte, že má. Protože ti, co se snaží shodit veškerou špínu na ostatní, sami jsou v ní namočení až po uši. Tím, že pokořují nás si myslí, že se od jejich problémů otrhne veškerá pozornost. A bohužel to tak i dost často bývá.

 Proto vás prosím, pokud vás někdo takovým to způsobem nějak utlačuje a snaží se vás zničit, nenechte se. Narovnejte se, vztyčte hlavu, nasaďte úsměv a jděte! A věřte mi, brzo je to přestane bavit, a vás trápit.    

 Zamyslete se nad tím prosím a napište mi, jestli si třeba něčím podobným procházíte, nebo jste si v minulosti už třeba prošli. A pokud náhodou tohle čte někdo, kdo je na druhé straně tohoto problému a takto trápí lidi, tak vás prosím... Místo toho, abyste stahovali na dno někoho za sebou, zkuste se ponořit do svých problémů a naopak se vyšplhat nahoru. Pak už snad nebudete mít tu potřebu ničit někoho jiného. 

 Xoxo Clara     

You May Also Like

2 komentářů

  1. Přesně tak, jak je to na obrázku, je to cyklus ☺️ navíc to co píšeš na konci, je také cyklus.. Člověk který někoho jiného shazuje, tak se mu to časem vrátí a pak se cítí jako oběť.. Všechno to jde do kruhu..
    Za mě super článek a jak píšeš, hlavu nahoru! ❤️

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...