JAK MOC POTŘEBUJU LONDÝN!

by - října 05, 2017



      Zdravím vás, moji milí čtenáři,


  dneska jsem se rozhodla, že napíšu o mém docela osobním tématem. Chtěla bych se vám tu svěřit o své neskutečné lásce k Londýnu a o mém snu, se tam podívat. Znáte takový ten pocit, když něco neskutečně chcete, a mohla by to být třeba i ta poslední věc, co kdy uděláte? Tak to mám já s Londýnem. Nepište mi prosím, že jsem ještě moc mladá na to, abych mohla něco takového říkat. Já neříkám, že se tohle nemůže někdy změnit. Nevím, třeba za pár let budu mít jiný sen a tento povadne, ale momentálně už u mě nějakou dobu přetrvává tento sen, který bych si strašně chtěla splnit.

 Nejvíc by se mi však líbilo, kdyby to nebyl klasický výlet, jako že tam jedeš na týden s rodiči, projdeš si hlavní památky, navštívíš oxford street a jedeš domu. Ne, že bych to nebrala, to na 150%, ale můj sen je, že pojedu třeba na měsíc do výměnné rodiny (například), chodila do školy pro zahraniční studenty a prošla si ty nejkrásnější a nejromantičtější uličky, zašla si do správného anglického knihkupectví a prožila prostě nádherné dny v mém vysněném městě.

Výsledek obrázku pro small street in london

 Výsledek obrázku pro small street in london

Výsledek obrázku pro library in london

Výsledek obrázku pro london 221b baker street

Výsledek obrázku pro london 221b baker street

Výsledek obrázku pro phone booth london

Výsledek obrázku pro big ben

 To bude asi všechno, co jsem vám chtěla dneska sdělit. Mimochodem, posílejte mi do komentářů vaše sny, a společně třeba vymyslíme, jak je splnit 😍

 Mějte se krásně!

 Xoxo Clara 

You May Also Like

2 komentářů

  1. Věřím, že se ti to určitě jednou splní a když ne to s výměnným pobytem, tak tam můžeš jet i jako ou pair :D

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...