MŮJ MERCH

by - září 29, 2017



  




NEBOJTE, NEBOJTE! ŽÁDNÝ MERCH NEMÁM!

  Tento článek bych chtěla zasvětit mému vysněnému merchi, který bych jednoho dne chtěla mít, ale pochybuji, že se to někdy stane 😕😍
 
 Vždycky jsem si přála, abych měla něco svého... abych měla něco, co bych mohla někomu dát a bylo to prostě moje. A proto bych chtěla mít jednou svůj merch. Možná že se mi to jendou v budoucnu vyplní, ale to nikdo nemůže vědět.


 Každopádně bych vám sem chtěla napsat pár produktů, které by můj možná budoucí merch obsahoval. Přála bych si mít motivační zápisník, který by byl udělaný ve formě deníku. Bylo by tam místo na vaše myšlenky, příhody, románky... A taky by tam bylo místo na vaše sny, touhy a přání. Byli by tam motivační texty a mnoho dalšího. Přála bych si, aby zrovna toto byl hlavní produkt mého merche 😍 Co si o tom myslíte vy? Myslíte, že kdybych se někdy dostala k tomu, abych ten svůj merch měla, líbili by se vám něco takového?


 Další produkt, by byl asi něco ve stylu back to school. Obsahovalo by to několik stylů penálů do školy a sešity.


 To by byla asi pro zatím celá moje představa, jelikož si myslím, že vymýšlet nějaká trička a tak, je moc přehnané na to, že s blogem v podstatě začínám. Ale tyto věci, co jsem vám sem napsala, mi přijdou užitečné a dostupné pro kohokoli. 😍😏Co si o tom myslíte vy?

 Xoxo Clara 😀

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...