TOP SERIÁLY

by - srpna 18, 2017





             Ahojte,


               jak jsem si už podle názvu všimli, dnešní článek bude o mých top seriálech. Ještě, než začneme, bych vás chtěla poprosit, jestli byste mi do komentářů napsali vaše oblíbené seriály, jelikož mám teď momentálně všechny dokoukané a nutně potřebuju další... Děkuji.



        Mám to tady rozdělené do tří skupin a to jsou:
                     1. NAPROSTO MILUJU, MUSÍTE VIDĚT!!! 😏

                     2. KLASIKA

                     3. TAKY PĚKNÝ


           


    Začneme mým úplně nejoblíbenějším seriálem a to je..... tamtadadá....




   Pretty little liars je zaručeně nejlepší seriál, co jsem kdy viděla. Jde tam vlastně o to, že na začátku je pět nejlepších kamarádech, který přespávají v jedné chatce a usnou. Aria, jedna z nich, se po nějaké době probudí a zjišťuje, že Alison zmizela. Příběh se pak dále rozvíjí o rok později, když se ostatní dívky znovu sejdou a snaží se vyřešit, co se Alison vlastně stalo. Odkaz na čsfd najdete ZDE 😍



 








    The 100, další úžasný seriál, který mě naprosto pohltil, zatím má čtyři série a má být i pátá, tak už se nemůžu dočkat. Tento seriál je o lidech, kteří žijí ve vesmírné stanici jménem Archa, protože je zěmě neobyvatelná, po 97 (myslím) letech, protože na stanici archa dochází kyslík, rozhodnou, že pošlo stovku dětí, kteří jsou vězněmi na Arše na zem, aby zjistilim jestli je obyvatelná a mohli tam tak poslat zbytek lidí. Jenomže nastanou komplikace, se kterými nepočítali... Odaz na čsfd najdete ZDE









   Ztaceni, seriál, který musíte vidět, jde to, že let ze Sydney do Los Angels ztroskotá, a lidé z něho se náhle ocitnou na opuštěném ostrově. Ze začátku čekají na záchranu, jenomže brzy zjistí, že tak lehké to nebude... Odkaz na čsfd najdete ZDE. Nejde mi sem vložit video k traileru, tak ZDE ho najdete 😍😍😍 PS: NA TEN TRAILER SE FAKT KOUKNĚTE, UŽ JEN TO MLUVÍ ZA SEBE 😏






                                                                        

   A nyní se přesouváme do části KLASIKA. Tady mám jen jeden seriál a to Přátelé




    To vám snad ani nemusím popisovat, protože o tom každý slyšel, takžee... jedeme dál 😍



 Je tu poslední část a zde dám seriály, které mě taky baví, ale njesou to moje srdcovky. 





   Famous in love je seriál o dívcem která chodí na vysokou školu a chtěla by se stát herečkou, proto jí její kamarádka přemluví, aby s ní šla na konkurz do jednoho velkého filmu. Nejdříve se jí tam nechce, ale nakonec se rozhodne jít. A věřte nebo ne, tu roli dostane... Odkaz na čsfd najdete ZDE.









  Tento seriál asi všichni znáte, je o dívce, která se rozhodne spáchat sebevraždu a kvůli tomu nahraje kazaty, na kterých odhaluje 13 důvodů, proč to udělala. Mě osobně to tak moc neuchvátilo, sledovala jsem asi 9 dílů a dál jsem se zatím nedostala, možná to někdy dokoukám možná ne, no uvidím. Schválně mi napište, jestli jste to viděli a jaký na tom máte názor. Odkaz na čsfd najdete ZDE.








   Tři kluci a nemluvně je prostě komedie, kterou musíte vidět. Hlavní "hrdina" je Ben, kterému se jednou přede dveřmi objeví malé miminko, které tam dala Benova bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne si mimčo nechat a bude ho vychovávat společně s jeho nejlepším kamarádem, bratrem, jeho mámou a kamarádkou Riley, která je do Bena ve skrytu duše zamilovaná. Odkaz na čsfd najdete ZDE.


 


  Doufám, že jsem vám pomahla ve vašem výběru nového seriálu ke koukání a budu ráda, když mi napíšete o vašem oblíbeném seriálu, díky. 



 Xoxo Clara 😏😍😏








            



                                                                              

You May Also Like

2 komentářů

  1. ja som PLL neprišla na chuť, aj keď som sa veľmi snažila...
    Famouse In Love som videla celú sériu, začiatok bol super, ale tak ma to prestalo baviť... :D.
    ale Baby Daddy... to už je iné, ten seriál milujem a štve ma, že nevychádzajú nové časti! práve pozerám všetkých 6 sérií od začiatku a stále ma to neomrzelo! :).
    inak, super typy, všetky poznám, aj keď som všetky nevidela... :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc za komentář. Jo, Baby Daddy je super. Přišla jsem na to náhodou, když jsem se koukala na Smíchov (vím, že už se ti tak nejmenuje 😊).

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...