MÝCH DESET VYSNĚNÝCH MÍST / #1 BERLÍN

by - srpna 25, 2017

    
     Ahojte,

          dnes jak jsem slíbila, jsem si sedla a rozhodla se, že napíši první pořádný článek k mé nové sérii, kterou jsem vám objasňovala z minulém článku TADY. Mimochodem, jsem na jiném počítači, než vždycky píši, takže s tím docela zápasím. Například mi tak hodinu trvalo, než jsem se vůbec dostala sem na můj blogger účet. Mimochodem, všechny moje problémky, můžete sledovat na mém twitter účtu... 😊 Ale teď už ke článku.



         Do Berlína se chci už nějakou dobu podívat, takže jsem ho musela zařadit na můj seznam deseti míst, co chci někdy vidět. Do Berlína jelo už tolik lidí, ale já tam tedy opravdu ještě nebyla. Například moje oblíbená bloggerka Dominika z blogu dblog by Dominika KLIKNĚTE ZDE. Tady taky máte její logo, musela jse ho sem dát, protože je strašně krásný a doufám, že Domču i na jejím blogu navštívíte a budete sledovat její instagram!




 Tam nedávno byla i se svojí kamarádkou Dittou, která má taky blog a natáčí na youtube, (pár videí má i Dominika, ale spíše vlogy 😊) dám vám sem jejich videa z Berlína 😊 😊 😊.








Každopádně je to opravdu krásné město a moc ráda bych se tam někdy podívala, takže, kdo jede se mnou? Nejvíce mě asi lákají různé kavárničky a všechno to okolo, prcházení nočním berlínem a klid od všech povinností 😊 😊 😊.







 




   Všechny fotky jsou  google 😊




    Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...