KDYŽ ZPANIKAŘÍTE... / STORYTIME

by - července 20, 2017

Ahojte,

 vídám vás u dnešního večerního článku a doufám, že u něho pobavíte.

 Dneska bych vám chtěla povídat jednu storku, která se mi stala v tanečních, přesněji na věnečku. Bylo to v druhé polovině večera, kdy byla rozjetá trochu uvolněnější část večera a kde si prostě každý tancoval jak chtěl. Ano, asi tak. Jestli mě sledujete už déle, asi víte, že já na takové věci moc nejsem, protože se strašně stydím. Jelikož to ale měl být večer plný zážitků, jak pravili mí kamarádi, proč si tedy nejít zatancovat, že? A tak jsem šla. Nejdřív jsem si zatancovala s pár klukama, se kterýma jsem se tak nějak znala, a pak jsem se chystala odejít si sednout, když mě přepadli moje babička s tetou, ať si s nimi prý zatrsám. Tak samozřejmě, že jsem souhlasila, to se musí.



 Určitě si dovedete představit, jak to asi vypadalo, no... Hrůza. Já nejsem na nějaké odvázané trsání a jediný, na co se odvážím před veřejností, je takzvané praní prádla. Takže si tam tak "peru prádlo", když mě osloví nějaký kluk. Nebyl z tanečních, ale jednou jsem s ním už tancovala, protože na jedné prodloužené chybělo pár kluků a on se nabídl jako záskok. Takže, abychom se vrátili k pointě tohoto příběhu, požádal mě o tanec. Upřímně, né že bych měla zrovna nějakou náladu s ním tancovat, ale jelikož mi přišlo blbé a neslušné odmítnout, a také mě babička a teta pobízely, ať jdu, souhlasila jsem.


 Tancovali jsem tedy spolu, než jsme ale začali, bylo to dost rozpačitý, nikdo nevěděl, co máme říct, ani jsme se pořádně nemohli shodnout na tom, co budeme tancovat, no, ale přestála jsem to a tancovali spolu. První tanec byl docela v pohodě, pak ale skončil a on se mě zeptal, jestli si sním ještě chci zatancovat, řekla jsem si, proč ne a souhlasila jsem, ale co bylo pak, jako to mě fakt nenapadlo.




 Takže jsem spolu tancovali další tanec a občas si něco řekli. Musím říct, že byl jenom jeden z dvou lidí, kluků, kteří mi řekli, že hezky tancuji a on mi ještě řekl, že jsem hezká. Toho jsem si vážila, to mi nikdo neřekl. Celou dobu ale tak divně mluvil, až mi to bylo divný, Přišlo mi, jako by se mnou flirtoval, ale nechtěla jsem si to připustit. A pak se ke mě při jedný otáčce tak divně přitisl. Ale jako fakt úplně na těsno. A já v tu chvíli prostě zpanikařila. Zachránilo mě to, že jak se na mě v nečekaný chvíli přitiskl, stoupnul si mi na šaty a já jsem mu to v tu chvíli prostě začala vysvětlovat. Přiznám se, trochu, dobře, tak dost jsem vyšilovala. Chvíli mu trvalo, než přišel na to, co po něm vlastně chci a pak se konečně odtáhl. Musím říct, že jsem se celí zbytek písničky přála, aby už byl konec. Nevím, proč jsem tak vyšilovala, ale cítila jsem se strašně divně.

  Pak písnička konečně skončila a já se od něho rychle odlepila. Chvíli jsem nevěděla, co mám říct, pa jsem mu poděkovala za tanec a rychle se ztratila v davu. Co rychle, přímo jsem pelášila. Nakonec celí věneček probíhal tak, že jsem jenom doufala, abych ho nikde nepotkala. Dodnes nebím, co to mělo znamenat, ale možná to je dobře.

 Soo, doufám, že jste se u tohoto příběhu pobavili a napište mi, jestli byste chtěli více takových článků. Budu taky ráda za odběr na sociálních sítích a zde na blogu.

 Xoxo Clara

You May Also Like

0 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...