MYSTORY ... BLOGOVÁ KAMPAŇ

by - května 01, 2017

 Ahoj všichni,

 dnes tu jsem s poslední částí mé blogové kampaně. Tentokrát se jedná o blog Mystory.



 Jak už to tak bývá, napsala jsem autorce, jestli bych s ní nemohla udělat rozhovor a po jejím souhlasu a dohodě, jsme se konečně přesunuly na rozhovor, který proběhl v přátelském duchu a já si ho moc užila. Snad si ho tedy také užijete a teď pojďme na to.


 Jak jsi začala s blogem?

K blogování mě vlastně přivedla zvědavost. Díky pořadu, kde mluvili o bloggerkách a internetových stránkách, kde lidé sdílí svůj názor, jsme se s kamarádkou rozhodly to taky zkusit. No a postupem času se to vyvíjelo až nakonec jsem tady se svým vlastním blogem, se kterým jsem nejvíc spokojená :)

 A rozhodně máš být proč, je skvělí. Další otázka se týká školy. Kam se hlásíš?

Vybrala jsem si školu, jejíž název by vám asi moc neřekl, nicméně chci studovat grafický design, což znamená navrhovat design knih, časopisů, plakátů, log i webdesign. Miluji totiž kreslení a tahle škola pro mě znamená hodně, protože můžu studovat a později mít i maturitu, ale zároveň kreslit a věnovat se umění přesně tak, jak jsem vždy chtěla :)

To je pěkné. Zastávám názor, že škola by se měla vybírat podle našich zájmů, a tak ti přeji co nejvíce úspěchů. Další otázka se týká tanečních. Jdeš? A máš partnera?

Do tanečních určitě plánuji jít, ale až později. Zatím na to nemám čas a myslím, že na střední bude na taneční lepší chvíle..

Dneska jsem na tvém blogu četla o tom, že ráda zpíváš. Kdo je třeba tvůj oblíbený interpret?

Abych pravdu řekla, poslouchám od každého kousek. vše co se mi líbí. Nicméně mám ráda třeba Eda Sheerana ( nečekaně ), Shawna Mendese nebo třeba The Chainsmokers.

Jo, Ed je super. A jinak, třeba někdo okolo fitness, nebo třeba modelky? Sleduješ toto dění, nebo ti to je jedno?

Popravdě modeling jde absolutně mimo mě. O tohle téma se nějak zvlášť nezajímám. No a fitness?? Sice cvičím, přesto ale nemám žádný svůj vzor nebo někoho podle koho bych se řídila :)

Tak to jo, ale tak každý to nemusí sledovat 😁 jako další otázku tu mám, jaký máš vztah k vaření? Já ho totiž úplně nenávidím.

K vaření jako takovému docela negativní. Něco jiného je pečení, to mi zase tak nevadí. Občas upeču cupcakes nebo cookies, ale záleží jak se mi chce a není to žádné moje hobby. Spíš se věnuji hudbě, kreslení a taky psaní!

A to je přesně moje další otázka. Ty, jako blogerka, máš spisovatelský telent. Píšeš třeba nějaký příběh?

Ano! Mám rozepsanou už několikátou knížku, a mým velkým snem je jednou nějakou vydat, Uvidíme jestli se mi to někdy splní :)

Určitě jo. Dobrý spisovatel si cestu vždy najde. Smím se zeptat, o čem jsou?

Některé jsem psala už dříve, protože psaní mě baví už od malička, takže ty starší jsou různé smyšlené příběhy, no a poslední roky jsou to spíš moje myšlenky, motivace a různé historky a zkušenosti z mého života :)

To je zajímavé. Taky ráda píšu, tak doufám, že se ti jednou povede prosadit, protože znám ten pocit, když chceš něčeho takového dosáhnout. Moje další otázka směřuje na cestování. Jaké místo je tovje vysněné?

To je dobrá otázka! Nejradši bych procestovala svět, ale hlavně bych se hrozně ráda podívala do Californie nebo na Floridu.

Jo, tam je to kouzelné. A další se s tím trochu pojí. Jaké exotické jídlo máš nejraději? Popřípadě, jaké bys chtěla ochutnat?

Tohle opravdu nevím. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela. Nemám tušení!

Tak. Další otázka se týká tvé začínající kariéry. Na blogu už máš přes 3000 views. Jaký z toho máš pocit?
Úžasný. Vzhledem k tomu že dřívější blogy jsem většinou po chvilce smazala, tak vysokého čísla jsem nikdy nedosáhla. Je mi jasné, že to není kdo í jaký zlom v blogové kariéřa, ale já to beru spíše jako koníček než něco čím bych se jednou na stoprocen chtěla živit, takže jsem nadšená a děkuju svým úžasným čtenářům :D



Dobře, další věc, co by mě a tvoje čtenáře zajímala, je tvůj oblíbený citát?

 Můj oblíbený citát není nějak známý ale zní: největší chyba kterou v životě můžeme udělat je marnit čas strachem z toho, že nějakou uděláme, což má pro mě jakýsi skrytý význam a je to podle mě hrozně pravdivý.

Ten je nádherný. Myslím, že další a typicka otázka, kterou pokládám každému, zní: ,,Jak bys několika slovy popsala tuto kampaň? "

 Dobrý nápad jak čtenářům představit nové blogy a nové skvělé lidi a blogery :)


Pro dnešní článek, je toto tedy vše a někdy brzo na blogu Mystory vyjde druhá část.

 Odkaz:http://mynewlucyblog.blogspot.cz/

Xoxo Clara

You May Also Like

2 komentářů

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...