PŘIJÍMAČKY NA STŘEDNÍ ŠKOLU | #1

by - března 15, 2017


Ahoj všichni,
mnoho z nás tento rok čeká jedná z nejdůležitějších věcí v našem životě. A jsou to právě přijímačky na střední školu. A také určitě nejsem jediná, která se toho bojí. Tak pojďme tedy dát dohromady naše síly a zkusit to spolu. Napadlo mě, že až do 12. dubna, kdy je první termín, si pomůžeme a budeme si sdělovat naše postřehy a názory.
Na tomto blogu vás provedu několika článkami, z čehož se každý bude připravovat na něco jiného. Budu moc ráda za vaší odezvu, případné rady, nebo jenom vaší podporu.
V tomto článku si budeme povídat o tom, co je pro nás nejdůležitější. A to momentálně není to, jaký obor si vybereme, protože to už máme za sebou, ale je to příprava. Nebo respektive to, abychom s k té přípravě vůbec dostali.
Abych byla upřímná, taky jsem se k ní nemohla dokopat, a teď to taky není nějaká hitparáda, ale alespoň se snažím získat si nějaké podklady, že kterých budu vycházet. Úplně slyším, co si při čtení tohohle článku říkáte, je to něco jako: ,,Ta z toho teda dělá vědu," ale ono to tak doopravdy je. Teď budu možná trochu hrubá, ale pokud se nezačnete učit, nedopadne to dobře. Myslím, že pak můžete zapomenout, že by vás někam vzali.
Ale teď zpátky k optimismu. Nevěšte hlavu, vždyť ono to nebude tak hrozné. Když se na to podstivě připravíte, máte hodně šancí. To mi věřte.
Tak jo, to bude asi pro dnešek všechno. Víte co? Pokud teď máte čas, pusťte si vaší oblíbenou muziku, za mě doporučuji album Against the current, nebo si najděte ven a odpočiňte si. Hned vám to do hlavy půjde lépe. ❤

Dobře, tento článek je oficiálně u konce. Tato série bude vycházet, pokud to vyjde, jednou týdně. Pokud máte nápady, na příští týden. Napište do komentáře.
Xoxo Clara ❤

You May Also Like

6 komentářů

  1. Drž se, to dáš. Přeju hodně sil a pevné nervy! Anet

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně se víc než přijímaček bojím výběru oboru a střední školy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, neboj, na něco určitě přijdeš ☺❤ Hodně štěstí

      Vymazat
  3. I u nás doma je téma přijímačky na pořadu dne. Dceru na jaře čekají přijímačky na gympl, takže se u nás nic jiného momentálně neřeší. Pozoruji na ni, že už začíná být trochu nervózní. Abych jí dodala sebevědomí, že všechno dobře umí, tak jsem jí zaplatila přijímačky nanečisto na To dáš . V klidu si je zkusí a pak zjistí, že je na ně připravená dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobre, že bude moct jít na přijímačky nanecisto... Mě to tehdy moc pomohlo, hlavne s tím stresem 😁 přeji ji, aby se dostala tam, kam chce 👍

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...