MUZEUM HRAČEK? PRAHA...

by - března 02, 2017


Ahoj všichni,
dneska vám popíšu, jak zhruba probíhalo moje jarní prázdniny. Vlastně šlo jen o lenošení a pár výletů s rodinou. A právě jeden tento výlet vám tu popíšu.
Bylo to ve čtvrtek, kdy jsme se vydali do Prahy. Nasedla jsem do auta, se sluchátky na uších a tak pokračovala až na černý most, kde jsme nasedli do metra.

A tam to přišlo. Moje slabina v podobě migrény. Znáte ten pocit, když nemůžete myslet na nic jiného, než na tu pronikavou bolest, co se vám odehrává v hlavě? Tak přesně tak to bylo. A to byl před mámi ještě dlouhý den.
Nakonec jsme po nekonečné době vystoupili a já se tak na čerstvém vzduchu mohla trochu uvolnit, i když, co si budeme povídat. V Praze není zrovna nejčistší ovzduší, hlavně pro nás venkovany, které jsou zvyklí na přírodu a klid.
Procházeli jsme tedy městem, kde jsem se upřímně moc nevyznala, až jsme došli k místu, kde byla výstava hraček. Né, že by mě hračky zrovna nějak lákaly, ale zase proč se nepodívat, že?
Koupili jsme vstupenky a vešli dovnitř. Abych přiznala, myslela jsem, že omdlím. Bylo tam nedýchatelno. Jako to vždy v muzeích bývá.
Moje oči v rychlosti proletěli první část, ale mozek byl mimo. Určitě jste ti taky zažili. Jakmile jsme se ale dostali k expedici babrie, ne že bych ji nějak milovala, ale bylo to zajímavé, jsem trochu přišla k sobě. Byli to opravdu zajímavé kousky. Udělala jsem i pár fotek, tak vám je sem přidám.
No, a po muzeum jsme se šli ještě projít k Vltavě, pak metrem dojeli k Ikee, kde jsme se navečereli a jeli domů. Nakonec se to docela vydařilo, až teda na tu bolest hlavy, ale to se dá přehlédnout .
A tímto bych uzavřela dnešní článek, užijte si zbytek týdne a ještě se na další sdílení mého nudného života. Budu moc ráda za komentář a odběr, to vždy potěší.
Xoxo Clara ❤







You May Also Like

2 komentářů

  1. Krásný článek. Nás jarňáky teprve čekají a vzhledem k tomu, že jsme poslední v republice se na ně hrozně těším. Jinak se mi taky moc líbí jak píšeš a určitě pokračuj dál!! Tímhle stylem budeš mít za chvilku spousty čtenářů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Takový komentář vždy potěší! 😁 Přeji ti, aby jsi si je hezký užila a měla spoustu pěkných zážitků 😁😁😁❤

      Vymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...