MASOPUST? + VÝLET

by - února 28, 2017



Ahoj všichni,

jak jistě víte, je masopust, a to by se nemohlo stát, že by nebyl článek o tom, jak jsem si jeho oslavu užila. Upřímně, já masopust nikdy moc nepodporovala a ani podporovat nebudu, aspoň pro zatím, ale jelikož byl u nás na vesnici průvod, nemohla jsem dopustit, to nechat jen tak být a připravit se o materiál pro dnešní článek.

 Ráno, jako obvykle v sobotu (masopust je až dnes, v úterý, ale my ho slavili už v sobotu.) jsem prováděla normální úklid. Zhruba v deset dopoledne, my ale zavolala babička, jestli nechci jít s ní, se podívat na masky. Samozřejmě jsem nemohla odmítnout. Tak jsem vyrazila s ní do středu dění. Nemám moc ráda, takovéhle akce, a proto jsem se docela styděla, když jsem fotografovala každou maličkost, která se naskytla a vypadala zajímavě. Každopádně jsem udělala několik fotek a počkala, než půjdou do průvodu. Do toho jse bohužel už nešla, protože mi byla docela zima a neměla jsem ani náladu.


 Chtěla bych upozornit, že lidé na fotkách byli obeznámeny s tím, že budou zveřejňovány na sociálních sítích, a předem jsem ze zeptala, jestli jim to nevadí. Nikdo s tím avšak neměl problém, takže fotky tu mohu s klidným srdcem vystavit.













Totéž odpoledne, jsme se rozhodli, že si uděláme menší výlet, a tak jsme s celou rodinou
nastoupili na vlak směr Turnov, kde jsme také vystoupili a prošli se po městě. Navštívili příbuzné, dali si zákusek a sešli do Dolánek. Tam nás čekal vlak, a tak skončil náš odpolední malí výlet. Jelikož cestou do Dolánek, je opravdu hezká příroda, neváhala jsem a vyfotografovala jsem pár momentek. Jelikož nedělám tento blog moc dlouho, byla docela sranda, když kolem procházeli lidé a já se zrovna snažila o srandovní fotku. Mohla jsem se propadnout studem, ale co, ty lidi už nikdy neuvidím (snad...) a  taky, co bych neudělal pro vás, mé čtenáře, že? 




A na rozloučenou jsem vám tady přidala jedinou povedenou fotku, z toho focení, při kterém jsem se tak ztrapnila, ale nevadí no. Snad jste si dnešní blog užily.


  xoxo Clara




You May Also Like

2 komentářů

  1. Masopust jsem nikdy neměla ráda, ten svátek mi přišel prostě divnej. Hlavně díky učitelkám ve školce, který mi nedovolily vzít si kostým princezny, takže mi daly prostěradlo, na kterém byly našité kusy látek a musela jsem jít za "odstřižek". Pf. Odstřižek! :D

    Ta poslední fotka je nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  2. @M. Přesně, já taky ne. Soucítím s tebou. Děkuji 😀

    OdpovědětVymazat

Mé díky patří za každičký komentář tady. Jsem vám vděčná, že se vám článek líbil a teď ho tu odměníte komentářem...